Další díl pokerové turnaje Celebrity Poker Tour se konal za účasti desítek německých hráčů v Rozvadově. Z celebrit se zúčastnil například Leoš Mareš, Agáta Hanychová, Hanka Mašlíková, Eliška Bučková nebo Pavel Novotný. Mezi prvními pak turnaj opustil právě moderátor Mareš a Hanychová.

„Jenže pak se začaly dít věci. Poprvé v historii Celebrity Poker Tour se do finálové dvacítky dostaly dvě celebrity – já a Eliška Bučková,“ popisuje průběh turnaje Pavel Novotný. Jenže ani tím úspěšné tažení českých hvězd neskončilo.

„Eliška nakonec skončila na skvělém osmém místě a dostala téměř sedm set euro. Já skončil pátý a inkasoval šestnáct set euro. Zařizuju si byt, takže se mi to dost hodilo,“ chlubí se Novotný. Ten ale pokorně přiznává, že úplně největšího úspěchu dosáhla Hanka Mašlíková.

„V turnaji to sice moc daleko nedosáhla, ale ohlas jaký budily její prsa u Němců byl naprosto nepřekonatelný. Když s ní byl nějaký Němec u hracího stolu, tak téměř vůbec nesledoval hru a jen jí koukal do výstřihu. Bylo to naprosto neuvěřitelný. Skoro tak, jako když Leoš Mareš moderoval v němčině,“ uzavřel Novotný popis svých zážitků z pokeru.

Fotogalerie
3 fotografie