V minulých ročnících vyhrály třeba Jennifer Lopez, Keira Knightley nebo Jessica Albova, nicméně letos mají štěstí jezdkyně na mokrém prkně. Konkrétně jednatřicetiletá Kaliforňanka Marisa Miller. Počtem hlasů s přehledem přeskočila třeba Olgu Kurylenkovou, Kim Kardashian i Lady Gaga.

Vítězkou britské editce FHM se stala zpěvačka Cheryl Cole a Marisa skončila třetí. Nicméně zatímco ve Velké Británii se národu zřejmě zželelo Cheryl, kterou její manžel, fotbalista Ashley Cole, podváděl ve velkém stylu, svět to viděl jinak. A poslal Marisu pro planetární zlato.

Královna Vogue

Sexy surfařku v šestnácti letech objevil na pláži známý módní fotograf Mario Testino a šest měsíců poté už kralovala obálce Vogue. Na poslední přehlídce značky Victoria's Secret Marisa předvedla největší trumf značky: podprsenku posázenou 2300 diamanty v ceně 3 miliony dolarů. No, kamenná podprsenka je jistě fajn, ale největší triumf ji potkal až díky FHM. Stát se nejvíc sexy ženou světa je prostě něco jako nobelovka za sex-appeal. Gratulujeme šampionce, sobě a samozřejmě i vám. Jen se dobře dívejte!


Fotogalerie
4 fotografie