Nejen ženy chtějí být věčně mladé a okouzlující. Muži se stárnutím zatím lépe vyrovnávali. Bývalá moderátorská dvojce ale dokazuje, že i některé mužské celebrity jsou posedlé svým vzhledem a stanou se závislé na kosmetických zákrocích, které by jim měly zachovat krásu a mládí.

Dvojčata se spolu nedávno objevila na večírku luxusního klenotnictví Chopard a vypadala snad ještě odpudivěji než kdy předtím. Jejich obličej vypadá jako maska z laciného hororu a z nočního setkání s těmito kreaturami by si čisté spodní prádlo odnesl jen ten nejotrlejší jedinec.

Jak šel čas

Tihle hoši nejsou v plastických operacích žádní nováčci. S face-lifty, botoxem, implantáty a kdoví s čím ještě mají bohaté zkušenosti. První sérii podstoupili už v 80.

Jocelyn Wildenstein
Autor: ČTK
letech. Jak se jejich tvář měnila až do současné podoby se podívejte zde.

V ženském světě plastických operací je nejzářivějším příkladem toho, kam až může touha za krásným zevnějškem dojít Jocelyn Wildenstein. Dnes už šedesátiletá „kočičí žena“, jak se jí všude na světě přezdívá, podstoupila desítky plastických operacích. Za „vylepšení“ své podoby  utratila neuvěřitelných 70 milionů korun. Na počátku celého šílenství prý chtěla být jen zajímavější pro svého záletného manžela. Není asi překvapením, že s ním už nežije.