Dana Harem (25)

Asi byste do téhle holky neřekli, že sběr hub je její největší letní vášeň.
Autor: Dívka léta

Dívka z Uherského Brodu na sebe prozradila hlavně to, že se její život točí hodně okolo hub. Přestože jsou jejími koníčky tanec a erotika, v létě se místo koupání, opalování a svádění mužů nejraději věnuje sbírání hub a dokonalé to je pouze tehdy, když ji pomáhá babička.

Barbora Taliánová (20)

Drobná Barbora se ráda dobře baví v okruhu svých přátel.
Autor: Dívka léta

Dvacetiletá Pražačka Barbora si v létě na koupání a užívání sluníčka čas udělá. Drobná slečna, která se věnuje fotomodelingu, sní o spokojeném životě v okruhu svých přátel.

Dívka léta 2010
Autor: Blesk.cz

Monika Zahradníková (20)

Monika na létě miluje hlavně to, že se může bez výčitků svléknout.
Autor: Dívka léta

Dívka z Českých Budějovic se vůbec nestydí. Spí nahá a že by ji někdo viděl ji netrápí. Na létě má, kromě procházek se psem, nejradši komáry, které může jednoho po druhém zabít.

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Dívka z Českých Budějovic se vůbec nestydí. Spí nahá a že by ji někdo viděl ji netrápí. Na létě má, kromě procházek se psem, nejradši komáry, které může jednoho po druhém zabít.