Největší trapas: Kradla v obchodech

Krásná herečka se v jednom z rozhovorů přiznala, že byla v pubertě přistižena v obchodě při krádeži make-upu. Dokonce ji postavili před soud, a za trest poslali balit zdarma vánoční dárky do obchoďáku.

Největší láska: Brian z Beverly Hills

Megan se s Brianem Austinem Greenem potkala poprvé v roce 2004, o dva roky později se pár poprvé zasnoubil. Jenže za tři roky zasnoubení zrušili.

Největší poklad: Prsten

Po svatbě se na prsteníčku levé ruky Megan objevil prsten z bílého zlata s obrovským diamantem se smaragdovým brusem. Takový prsten může stát až 70 tisíc dolarů, což je přes 1, 4 milionů korun.

Nejkrásnější den: 24. června

Láska je mocná čarodějka - 24. června si na Havaji, v resortu Four Seasons stala Megan vdanou paní. Na obřadu bylo kromě novomanželů Megan Fox a Briana Austina Greena jen šest hostů a celý resort hlídala horda bodyguardů.

Největší chyba: Prostořekost

Kvůli své „nevymáchané“ puse přišla Megan Fox o roli v třetím pokračování úspěšné filmové série Transformers. Pomlouvala totiž jejího režiséra Michaela Baye, po premiéře ho nazvala Hitlerem a Napoleonem – s problémovou herečkou už štáb dál nechce spolupracovat. Ona sama prohlašuje, že v dalším díle robotí ságy už hrát stejně nechce.

Nejerotičtější fotografie: Sex s kopií

Žhavé laskání, polibky i rdoušení s vlastní nahou kopií předvedla Megan na sexy fotkách, které vznikly letos na jaře.

Fotogalerie
5 fotografií

Nejskandálnější odhalení: Vztah se striptérkou

Megan Fox se přiznala, že její milenkou byla jistá striptérka, jménem Nikita. Podle jejích slov se nejednalo o úlet, ale skutečný vztah. O jejím manželovi se už také mockrát spekulovalo, že se mu líbí i muži.

Nejútlejší pas: 46 cm

Megan Fox má tělo bohyně, ale tvůrcům filmu Johan Hex to stejně nestačilo. Oblékli ji proto korzet, ve kterém její pas stáhli na neuvěřitelných 46 cm.

Nejlepší dietní trik: Ocet

Když to Megan Fox přežene se svými milovanými sladkostmi, vsadí na ranní pročišťovací kůru z jablečného octa.

Největší soupeřka: Angelina Jolie

I když se v posledních letech Angelina Jolie prezentuje hlavně jako matka, její sexapeal tím nějak netrpí. V anketách pánských časopisů si pravidelně šlapou s Megan Fox na paty. Megan Fox o sobě ale nepochybuje a považuje se za nejvíc sexy ženu planety.

Je hezčí Angelina Jolie, nebo Megan?
Autor: Profimedia.cz, Reuters, AP

Nejodpornější scéna: Roztleskávačka

V odpornou stvůru se změnila Megan Fox ve filmu Tělo Jennifer. Ve filmu ji totiž posedne dáběl a z ní se stane bestie, která vraždí spolužáky. V těchto scénách se dokonalá tvář Megan rozjede do odporného šklebu, místo zubů ji vyskáčou ostré tesáky – zkrátka kráska z zulíbání.