Prázdninový díl diskusního pořadu Hyde park má stále v živé paměti. V přímém přenosu na její poprsí slovně zaútočil jeden z diváků. “Prosím vás, už převlékněte tu moderátorku, ta její prsa nám lezou až do obýváku,“ zmrazil ji svým ostrým příspěvkem pan Jaroslav.

“Byla jsem samozřejmě zaskočená. Nic podobného se mi nikdy nestalo. Reagovala jsem spontánně, na takové příspěvky se nemůžete připravit,” řekla Blesk.cz Kvapilová.

Moderátorka prekérní situaci zvládla a zachovala klid, přesto její pohotová reakce lidi u obrazovek pobavila. “Tak to byl názor našeho diváka. Ten se netýkal našeho pořadu, máte nějaký jiný dotaz, nebo nemáte?” tázala se znova. Když muž na druhém konci neodpovídal, suše dodala “ Jaroslav zřejmě řekl všechno, co chtěl.”

Video
Video se připravuje ...

Pořádně horkou chvilku připravil televizní divák moderátorce pořadu Hyde prak. /Youtube/

Zachovala bych se znovu stejně

“Soustředila jsem se na obsahovou část. Zachovala bych se stejně i podruhé,” sdělila Blesku Kvapilová, která si do diskuzního pořadu vybrala nezvykle hluboký výstřih. “Bylo to hektické období, moderovala jsem dva týdny v kuse, nebylo tolik času řešit do detailu můj zevnějšek, důležitá byla obsahová diskuze. Pokud mám málo času, tak je pro mě vždy důležitější ta obsahová část, nikoliv vlasy nebo oblečení…,” zdůrazňovala moderátorka ČT24.

Pana Jaroslava tehdy slyšela poprvé a naposledy. Nicméně se doslechla, že se jedná o muže na významné pozici v jedné ostravské firmě. “Po tom pánovi jsem nikdy nepátrala, je to jeho osobní názor. Jestli někdy volal nevím, ale do živého vysílání už se nedostal.”