Podle ředitele soutěže Petra Šimáčka mu pornoherečka o své živnosti řekla sama, když se finalistek ptali, zda se neživí erotikou. „Tu jsme nepřipustili vůbec, ale byl jsem rád, že to řekla dřív, než jsme vytiskli plakáty,“ řekl.

Její místo tedy obsadili náhradnicí. „Ta se nám zase přiznala, že fotí akty. Pivovaru, který zastupovala, tohle nevadilo, tak jsme ji nechali soutěžit,“ řekl Šimáček a dál její nahotou neřešil.

V Itálii dělá erotické počasíčko

Pohledná černovláska Jana Kadeřávková (20) z Prahy se za svoji profesi nestydí. „Jsem tanečnice a striptérka. Fotím akty. Do tvrdších akcí bych nešla,“ dušovala se dívka, která pendluje mezi Českem a Itálií.

Tam prý vystupuje v televizi jako erotická rosnička. V soutěži předvedla, že je i šoumenka. Nechala se od iluzionisty přeříznout motorovou pilou. Na trůn jí to ale nestačilo.

Prvenství nakonec získala bezúhonná studentka vysoké školy Aneta Sychrová z Ústí nad Orlicí. Druhá byla Martina Karkošová (18) z Velimi a třetí místo obsadila také studentka Michaela Güntherová (18) z Prahy.

Zaujal vás tento článek? Podpořte Blesk.cz v hlasování o Křišťálovou Lupu 2010 v kategorii Média - všeobecná. Děkujeme.

Fotogalerie
11 fotografií