"Nabízím, že se s ním vyspím, když to nepodepíše," řekla dvaatřicetiletá spisovatelka německému listu Der Spiegel k zákonu, který prodlužuje provoz sedmnácti místních jaderných elektráren.

Prezident se ohledně zákona rozhodne do konce roku. Jestli byl přesvědčen, že prodloužení povolí, možná ho tato nabídka zvyklá. Jeho manželka sice není úplně k zahození, Charlotte je ale přece jen více sexy. A očividně se vyzná...

pár
Autor: ČTK

Její manžel jí to dovolí!

"Můj manžel souhlasí. Nyní je na první dámě, aby s tím souhlasila také," vzkázala odvážně prezidentskému páru a veřejnosti pohledná štíhlá žena, která se minulý týden v Německu účastnila demonstrací proti přepravě radioaktivního odpadu, který byl pro Německo zpracován ve Francii.

Spisovatelka a novinářka britského původu Roche prodala v Německu více než milion výtisků románu s provokativním titulem Vlhká místa. Ten velmi syrově líčí zdravotní krize a sexuální zkušenosti osmnáctileté dívky, která byla hospitalizována po nevhodně provedené epilaci. Kniha v roce 2008 vyšla i česky a měla velký komerční úspěch.