Existuje u nás skupina nadšenců - kutilů, kteří svoji invenci a zručnost směřují k vylepšování svých automobilů, případně vozů svých známých. Nejedná se však o známý tuning, jehož vyznavači ohrožují jiné řidiče a chodce agresivní jízdou a obtěžují okolí hlučnými výfuky.

Tito lidé řeší hlavně praktickou stránku věci a jejich cílem je vytvořit podomácku fungující vychytávky, které můžeme vidět u nejvyspělejších moderních vozů. A mnohdy dokonce přicházejí s nápady, nad kterými žasne i automobilový odborník, tím spíš, že vynálezy do svých aut namontují a denně při svých jízdách používají.

Takovýchto nadšenců je celá řada a rádi se mezi sebou svými výtvory pochlubí. Na internetu jsme nyní objevili blog  zlatýručičky.cz, který se stal centrem pro výměnu nápadů všech příznivců lehčího života s autem a v autě.

Kolik zejména začínajících řidičů má např. problém s rozjezdem do strmého kopce s použitím ruční brzdy. Pomocí jednoduchého přídavného zařízení umístěného do podlahy automobilu je to hračka i pro úplného začátečníka. Díky jinému podobně geniálnímu nápadu lze zase kdekoliv vyřešit dofukování ucházejícího kola, aniž by musel řidič zápolit s ruční hustilkou nebo riskovat jízdu s podhuštěným kolem na nejbližší benzínovou pumpu. Mezi širokou škálou motoristických pomůcek však najdete i takové, díky kterým vás policejní hlídka nepřipraví o body a peníze za pokutu. To dokáže jednoduchý mechanický omezovač maximální rychlosti, který si dokáže vyrobit za pár korun opravdu každý.
Podívejte se, s jakými vynálezy už naši koumaví jedinci přišli na blogu zlatýručičkyExistuje u nás skupina nadšenců - kutilů, kteří svoji invenci a zručnost směřují k vylepšování svých automobilů, případně vozů svých známých. Nejedná se však o známý tuning, jehož vyznavači ohrožují jiné řidiče a chodce agresivní jízdou a obtěžují okolí hlučnými výfuky. Tito lidé řeší hlavně praktickou stránku věci a jejich cílem je vytvořit podomácku fungující vychytávky, které můžeme vidět u nejvyspělejších moderních vozů. A mnohdy dokonce přicházejí s nápady, nad kterými žasne i automobilový odborník, tím spíš, že vynálezy do svých aut namontují a denně při svých jízdách používají. Takovýchto nadšenců je celá řada a rádi se mezi sebou svými výtvory pochlubí. Na internetu jsme nyní objevili blog  zlatýručičky.cz, který se stal centrem pro výměnu nápadů všech příznivců lehčího života s autem a v autě.
Fotogalerie
1 fotografie

Kolik zejména začínajících řidičů má např. problém s rozjezdem do strmého kopce s použitím ruční brzdy. Pomocí jednoduchého přídavného zařízení umístěného do podlahy automobilu je to hračka i pro úplného začátečníka.

Díky jinému podobně geniálnímu nápadu lze zase kdekoliv vyřešit dofukování ucházejícího kola, aniž by musel řidič zápolit s ruční hustilkou nebo riskovat jízdu s podhuštěným kolem na nejbližší benzínovou pumpu.

Mezi širokou škálou motoristických pomůcek však najdete i takové, díky kterým vás policejní hlídka nepřipraví o body a peníze za pokutu. To dokáže jednoduchý mechanický omezovač maximální rychlosti, který si dokáže vyrobit za pár korun opravdu každý.Podívejte se, s jakými vynálezy už naši koumaví jedinci přišli na blogu zlatýručičky.cz.