PharmDr. Jana Doleželová (29) - Doktorka farmacie

837711:gallery:true:true

Po ukončení Střední zdravotnické školy v oboru farmaceutický laborant v Olomouci studovala na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Studium ukončila 28. června 2004 promocí v pražském Karolinu. Téhož roku se stala Miss ČR 2004 a získala i titul televizních diváků. "Za svůj největší úspěch považuji obhajobu rigorózní práce na vysoké škole,“ tvrdí Doleželová, která si otevřela lékárnu v Praze.

Bc. Bc. Lucie Váchová (26) - Politologie a právo

528129:gallery:true:true

Váchová se proslavila jako Miss 2003. Byla cvičitelkou aerobiku. Poté pustila do intenzivního studia. V současné době má za sebou 2 bakalářské tituly. Jeden z politologie a druhý z práva. Nyní píše diplomovou práci, aby dosáhla magisterského titulu na právnické fakultě v Plzni. S nechvalnou proslulostí univerzity si Váchová neláme. "Na fakultě teď panuje taková přísnost, že s tahákem by neproklouzla ani myš,“ tvrdí.

Bc. Iva Kubelková - masová komunikace

Iva Kubelková v šatech bez spodního prádla...
Autor: Pavel Machan

Iva Kubelková vynikala na přehlídkovém nejen svým krásným obličejem, ale přírodním poprsím, kontrastovalo línií jejího těla. době se ale hlavně svým dvěma dětem studiu. 15. července promovala na Jana Amose Komenského, kde převzala červený diplom. Ve vzdělávání však rozhodně hodlá pokračovat a teď si brousí zuby na magisterský titul. S oborem masová a sociální komunikace by mohla uplatnit třeba jako tisková mluvčí.

Mgr. Bc. Terezie Dobrovolná (35) - psychologie

837714:gallery:true:true

K nejvzdělanějším českým modelkám určitě patří také Miss ČR z roku 1997 Terezie Dobrovolná. Úspěšně dosáhla dvou vysokoškolských titulů. Absolvovala magisterské studium psychologie bakalářské studium angličtiny v Olomouci. Je vidět, že si dobře uvědomovala krátkou životnost modelingového povolání a že měla hlavu i na něco jiného než na nošení klobouků. O vzdělání svých bývalých kolegyň si ale nikdy nemyslela nic špatného. „Mnohé modelky jsou inteligentní ženy,“ obhajuje své kolegyně Terezie.

Fotogalerie
2 fotografie