V minulém srovnání skončili čeští muži na 20. místě s průměrnou velikostí ztopořeného penisu 15,89 centimetru, přední příčky ovládli Afričané. Pro velký úspěch teď správci serveru shromáždili výsledky měření velikosti ňader. Kde podle jejich výzkumu mají ženy nejbujnější poprsí? Češky se mezi evropskými státy rozhodně nemusejí stydět, protože s průměrnou velikostí D patří spolu s Maďarkami, Rakušankami, Chorvatkami, Němkami a dámami, které pocházejí z Islandu, Holandska, Dánska a Bosny a Hercegoviny, na špici!

O poznání menší velikosti zaznamenali v Bělorusku a Lotyšsku, kde dámy pod tričky schovávají průměrně nejmenší poprsí – A. Totéž platí i pro Tunisko a některé další africké země, kde ovšem mužští cestovatelé uvedený fakt stejně nezpozorují, protože tamní ženy se koupají skoro výhradně oblečené.

Fotogalerie
9 fotografií

O poznání odlišná situace však panuje v Makedonii, Moldavsku, Portugalsku, Španělsku a Irsku, kde košíčky podprsenky drží prsa, jejichž rozměry vystihuje druhé písmeno abecedy – B. Rusky a ženy ze severní Evropy se pak podobně jako Češky dostaly s velikostí větší než D taky na špici.

Barevná škála je rozdělená podle velikosti košíčků podprsenek - od největších (D) po nejmenší (A)
Autor: Infografika -Blesk