Právě připravovaná internetová služba Cloud Girlfriend, nabídne „dokonalou“ přítelkyni, která vás na Facebooku bude zahrnovat milostnými zprávami a na profilovém fotu bude extrémně sexy. Jak píše britský DailyMail, nepůjde o žádného počítačového bota, ale skutečnou žijící a myslící osobu.

Prozatím je služba v přípravné registrační fázi. Případný zákazník si objedná dívku dle svých představ, tedy zadá její vlastnosti i vzhled. Ta se pak na Facebooku bude chovat přesně na míru vlastních požadavků. Okolí na sociální síti bude jenom koukat, jaká je vaše přítelkyně úžasná, skvělá a jak si s ním perfektně rozumíte.

Ženy berou na zadané muže

Spoluzakladatel projektu David Fuhriman tvrdí, že projekt má v okolí nastartovat zájem o vaší osobu. Jiné potencionální partnerky si pomyslí, že když je o vás takový zájem, tak by se měly také pokusit získat vaší přízeň. Tato představa vychází z psychologických poznatků, že člověk je tím přitažlivější, čím více potencionálních parnerů se o něj pokouší.

Registrace na Cloud Girlfriend
Autor: Cloud Girlfriend

Skončí projekt dříve než začne?

Dle internetových odborníků nemá projekt šanci na úspěch, protože falešné profily porušují pravidla užívání Facebooku. Doslova se v nich píše: "Uživatel na Facebooku neposkytne žádná falešná osobní data, ani nevytvoří profil nikomu jinému, bez jeho svolení.“

Americký novinář, specializující se na technologii, na stránkách Technology review při prestižním messachusettském institutu technolgií napsal: „Některé projekty nepřekročí fázi budování emailového seznamu pro své služby. A pokud mezi nimi nebude i Cloud Girlfriend, rád sním svůj klobouk!“