Otec: Phil Collins (60)

Dcera: Lilly Colins (21)

Mladá novinářka

V případě dcery zpěváka slavné skupiny Genesis se zakutálelo jablko od stromu zřejmě nejdál. Pravdou je, že pohledná Lilly s herectvím tak trochu koketuje - jako tříletá si zahrála v seriálu Rostoucí bolesti televize BBC, v roce 2008 se zúčastnila dětského pořadu Vyberte si svého prezidenta, který byl odvysílán v rámci prezidentské kampaně Baracka Obamy a v roce 2009 si zahrála ve filmu Zrození šampiona. V budoucnu by se ovšem ráda prosadila jako novinářka. Proto se rozhodla pro studium žurnalistiky na Univerzitě v Jižní Kalifornii a píše sloupky pro časopis Vougue. Čas ukáže, která oblast jí nakonec zláká víc.

Fotogalerie
27 fotografií

Otec: Steven Tyler (62)

Dcera: Liv Tyler (33)

Dala se na herectví

Bouřlivák ze skupiny Aerosmith uvádí do varu fanoušky na celém světě. Jeho dcera je však jiného ražení. Nejprve si za pomoci Pavlíny Pořízkové vyzkoušela roli manekýnky, ale pak se rozhodla pro herectví. Svůdná Liv vystupovala v několika filmech, k nejznámějším patří Armageddon a Pán prstenů. Díky hvězdným rolím má na účtě kolem 20 milionů dolarů, tedy zhruba 350 milionů Kč.

Otec: Rod Stewart (66)

Dcera: Kimberly Stewart (31)

Živí se módou

Britský zpěvák s chraplavým hlasem a rozježeným blond účesem přiváděl v 80. letech k šílenství řadu fanynek, čehož zřejmě také využil. Má totiž osm potomků (poslední syn se narodil v únoru letošního roku). Kimberly, kterou zplodil se svou první ženou, odstartovala svou profesní dráhu rolí modelky. Následně byla vybrána do vědomostní televizní soutěže, která jí vynesla výhru 100 000 dolarů. A to byl dobrý základ pro rozjezd vlastního byznysu. Vedle modelingu a herectví si založila módní značku Pinky Star, pro kterou dnes předvádí například i Orlando Bloom.

Otec: Mick Jagger (67)

Dcera: Georgia May Jagger (19)

Jde ve stopách matky

Dcera zpěváka legendární skupiny Rolling Stones a jeho první ženy manekýny Jerry Hall se pomamila. V roce 2009 se stala modelkou roku a o rok později jí spadla do klína smlouva s módním velikánem Versace. Majitelka Donatela na ni pěje jen chválu: „Je chytrá a krásná, plná energie!“ Zřejmě také proto nahradila dosavadní tvář reklamních kampaní firmy Gisele Bündchen. Georgia sice nepatří k TOP 10 placeným modelkám světa, ale i tak si v loňském roce přišla na 2 miliony dolarů (cca 35 milionů korun).

Otec: Jon Bon Jovi (48)

Dcera: Stephanie Bon Jovi (17)

Na molu zabodovala

Dcera frontmana skupiny Bon Jovi už dělala hostesku na veletrhu i servírku v restauraci. V loňském roce se dostala také k modelingu. Navázala spolupráci s Nikki Lundem (obléká například Miley Cyrus či Cameron Diaz) a objevila se poprvé na módní show v Londýně. Mezi diváky, kde byl i Jon, sklidila velký úspěch, na což byli oba rodiče patřičně hrdí. Jako jedna z mála rodin slavných rockerů relativně poklidným stylem života, volný čas věnují svým potomkům. Spokojené manželství, ve kterém je dobře i Stephanii, trvá už 23 let.

Otec: Clif Williams (61)

Dcera: Erin Lucas (25)

Šikulka od přírody

Vstupenkou do světa showbyznysu jí mohl být otec, slavný baskytarista ze skupiny ACDC.  Jenže Erin se rozhodla spoléhat sama na sebe. Kráska, která vystudovala Newyorskou univerzitu, zkusila štěstí a přihlásila se do konkursu v televizní stanici MTV. Uspěla a začala účinkovat v seriálu „The Hils“, na který navázala hned další řada „The City“. Zatím se jí daří a vzhledem k tomu, že série slaví úspěch už šestým rokem, ani její bankovní konto nebude zít prázdnotou.

Otec: Alice Cooper (62)

Dcera: Calico Cooper (29)

Dala se na tanec

Stačilo málo a dcera už nemusel nikdy vidět. V roce 1983 totiž podala paní Cooper žádost o rozvod, protože měla už po krk alkoholových a drogových večírků své drahé polovičky. Nakonec se všechno v dobré obrátilo a táta tak nebyl ochuzen o taneční pokroky své dcery. Ta se rozhodla tento obor vystudovat a profesionálně se jím živit. V roce 2009 si zahrála po boku otce v komediálním horroru Suck, kde ztvárnila tanečnici a Alice barmana.

Otec: Ozzy Osbourne (63)

Dcera: Kelly Osbourne (26)

Má to v krvi

V rockerském prostředí plném alkoholických večírků se pohybovala Kelly od malička. Jako dospívající si spolu s mladším bratrem a rodiči zahrála v sitcomu Osbourne family. Geny otce v žádném případě nezapře, také ona se dostala několikrát do křížku se zákonem za konzumaci drog. Nakonec se vzpamatovala a vydala na dráhu zpěvačky. V jejím případě by se hodilo říct, že z ošklivého káčátka vyrostla krásná princezna. Zpěvačka na sobě zapracovala a během účasti v televizní soutěži Když hvězdy tančí začala hubnout. Podařilo se jí shodit 24 kg a dnes při váze 51 kg patří mezi nejvíc sexy ženy v Hollywoodu. Jistě tomu přispěla i změna celkové image á la Marilyn Monroe.