Tohle musíte vidět. Moderátorka začíná velmi profesionálně, jazyk se jí kmitá jako ještěrka. První uchechtnutí přišlo ve 26 vteřině.

Pro české diváky má video ještě jeden zajímavá rozměr. Moderátorka připomíná klon Heleny Vondráčkové a Haliny Pawlowské.

"Kanadská policie objevila pole marihuany, hlídané 13 černými medvědy, uvedla agentury Canadian Press..." začíná moerátorka úpořadu Události, lidé a fakta a hlavou kýve tak koketně, že být Rus, otvírám šampaňské s kaviárem.

Ve 33 vteřině se moderátorka rozchechtala naplno. Ta zpráva skutečně jako by nebyla z toho světa. 13 medvědů, velký pes, viemtamské prasátko a mývalové. ty všichni se motali kolem marihuanového pole, objeveném policií.

Kanada patří mezi největší pěstitele marihuany. Rostlině, ze které se vyrábí kuřivo vyvolávající halucinace a smích,  se daří především na prosluněných pasekách v lesích u hranice s USA.

Diváci jen trochu litují, že TV pořad s chechtající se moderátorkou nebyl vysílán živě. Přesto stojí za to. Video se objevilo na youtube v prosinci, visí tam už tedyskoro 7 měsíců.