Hilda Breer (80) okouzlila Německo jako zpěvačka v místní televizní soutěži talentů. Miliony diváků nadšeně sledovali její vystoupení. Co ale málokdo tušil bylo, že si k důchodu přivydělává. A ne jako ledajaká babička pletením šál a ponožek. Hilda prodává svoje tělo.

Oškubali ji příbuzní

Argentinská rodačka byla kdysi ve své vlasti hvězdou. Hrála ve slavných seriálech, jako zpěvačka vyprodávala koncertní síně. „Tehdy jsem vydělávala spoustu peněz. Měla jsem tři domy, vlastnila jsem několik pozemků. Když jsem v roce 1980 odešla do Německa, dala jsem příbuzným plnou moc,“ říká. Ti všechen její majetek prodali a zmizeli. Dnes ji na živobytí musí vystačit důchod 5,5 tisíce korun.

„Četla jsem inzerát, že noční klub hledá posily,“ vzpomíná Hilda, jak se k práci prostitutky před dvěma roky dostala. „Byla jsem hodně populární. Spousta mladých kluků to chtěla vyzkoušet s někým starším. Naštěstí většina z nich byli krásní muži.“ Její první zákazník byl třiačtyřicetiletý lovec. Hilda dostala za hodinu 3,5 tisíce. Dva tisíce musela vrátit majiteli klubu.

Po 15 měsících si ale Hilda uvědomila, že na fyzicky náročnou práci už ve svém věku nestačí. Zkoušela pracovat i jako telefonní operátorka na lince pro dospělé. „To nešlo, nedokážu používat ta správná slova. Člověk se musel celou dobu smát," dodává. Jako prostitutka se už Hilda věnuje pouze dvěma stálým zákazníkům.

Fotogalerie
1 fotografie