Jen co jsem vešel do malé tělocvičny v holešovické Tipsport areně, přešla mě původní a hodně naivní myšlenka: „Tam se ani nezpotíš, bude to v pohodě. Omrkneš krásný holky a půjdeš domů.“ Pěkně jsem si naběhl – bylo to náročnější (hlavně psychicky), než jsem předpokládal.

Z těch krásek jsem byl paf

Převlečený jsem vyběhl na parkety a se zatajeným dechem se rozhlédl. „Máš se na co těšit,“ smála se partička asi pěti Andílků (jeden z osmi týmů Sexy ligy), se kterými jsem se zapojil do tréninku. „No, to teda jo,“ odkýval jsem si v duchu. Začali jsme rozehrávkou, to hlavní ale mělo teprve přijít... „Už toho bylo dost, měli bysme zkusit skládku,“ napadlo Peťu, která bojovně vypla »vypracovaný« hrudník. Trochu mi zatrnulo, ale když jsem se na ni podíval, musel jsem to vyzkoušet!

Video
Video se připravuje ...

Příprava s rugbistkami ze Sexy ligy Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Na břichu slečinky, na zádech vtištěné parkety

Zařadil jsem se vedle Katky, která mi z běhu přihrála míč. Chytil jsem ho, přišla rána a vzbudil jsem se na zemi. Vlevo na mé hrudi ležela Petra, vpravo Karolína. Nebyl špatný pocit válet se na zádech se dvěma spoře oděnými slečinkami, jenže z druhé strany to bylo horší. Jako bych měl na bedrech otištěné parkety! Ukázaly mi, že i když jde jen o »něžné« ragby, sestřelit protihráče umí skvěle.

Konec dobrý, všechno jako v ráji

„Jdeme se převléct,“ vyzvaly mne na konci půvabné hráčky. Ironicky jsem se pousmál. Myslel jsem, že si dělají legraci, ale vzaly mě s sebou do šatny! Shodily vršky, nebály se ukázat podprsenky, a tak jsme mohli natočit sexy klip. Ve sprše už jsme ale byli každý zvlášť...

Fotogalerie
7 fotografií

Andílci se chystají na první turnaj do pražského pekla: Už je téměř vyprodáno!

Krásná těla, vzrušující atmosféra i kruté boje o vítězství. Za čtrnáct dní začíná hon polonahých krásek za šišatým míčem v ragbyové Sexy lize! Zúčastní se jí osm týmů včetně půvabných Angels a holešovická Tipsport arena praská ve švech. Je téměř vyprodáno!

Reprezentantky ČR v ragby, které nechybí ani v jednom z osmi složených družstev, dívky, co oblékají lvíčka na prsou v beach volejbalu či pozemním hokeji nebo úchvatné modelky. V deseti turnajích Sexy ligy bude na co koukat!

„Nemůžeme se dočkat, až konečně vypukne první turnaj. Sice nevíme, do čeho jdeme, ale chceme vyhrát, tak snad se nám to povede,“ doufá Karolína Bělonožníková, naděje týmu Andílků, která by se stejně jako asi stovka krásek měla zúčastnit akcí v Praze, Ostravě, Brně a Bratislavě.