To, že barmanka Laura Maggi láká zákazníky na své krásné tělo pobuřuje nejen místní ženy, jejichž manželé a partneři ji jezdí navštěvovat i ze vzdálených koutů Itálie. Její oděv odsuzuje i starostka města, kde se lokál nachází: "To, že dívka využívá svého vzhledu není trestuhodné. Muži by se takovým divadlem ale neměli nechat snadno očarovat...mého muže bych tam nepustila." Starostka dokonce ženu označila za veřejnou hrozbu společnosti.

Sexy brunetka se za barem ukazuje v korzetech, průhledných topech a kalhotách, minisukních...zkrátka ve všem, co ji spíš odhaluje, než zahaluje. Muži, kteří se sem sjíždějí i z měst vzdálených několik desítek kilometrů a ucpávají tak místní ulice svými auty, si ale nestěžují. Na její podporu byla založena i facebooková stránka "Přátelé Laury Maggi".

Čtyřiatřicetiletá barmanka přitom vůbec neví, proč okolí ní vypukl takový humbuk. Pro agenturu AGI dění kolem její osoby komentovala slovy: "Dělám snad něco špatně? Vždyť přece nejsem nahá. Nosím sice krátké sukně a odvážné topy, ale nic horšího," diví se.

Fotogalerie
6 fotografií