V Itálii žijící Američanka Michela Roth nafotila kalendář sexy snímků. V průhledné košilce ve vyzývavé poloze pózuje na starožitném kanapátku. Pastva pro oči, ne však rodičů dětí z italského městečka Serravalle nedaleko Boloně. Ti jsou vzteky bez sebe. Respektive maminky, tatínkové si za zády svých žen nepochybně libují. „Je příliš atraktivní, nechci, aby učila mého syna,“ zní jedna z typických reakcí rozčilené maminky.

Michela, která se úspěšně zúčastnila už několika soutěží krásy – Miss maminka nebo Miss zlatý zadeček, po vypuknutí skandálu na svou obhajobu už vystoupila v několika televizních pořadech.

„Dělám modelku, abych si přivydělala. Fotím, když mám po práci, když je školka zavřená, hlavně o prázdninách, když se vracím do Spojených Států. Vždycky jsem oblečená, nikdy jsem nefotila nahá,“ vysvětluje Michela.

„Cítím v tom trochu závisti. A vůbec, jsou to matky ‚mých’ dětí, které mi ráno po příchodu do školy říkají, jak se na mě děti těší. Baví mě být modelkou, mohla bych se tím živit, ale chci být učitelkou,“ dodává.

Rodiče, které své dítě už ze školky odhlásili, se prý snažili přesvědčit ty další, aby udělali to samé. „Zeptejte se ve škole. Řeknou vám, že jsem kompetentní a plně profesionální, abych tuto práci mohla dělat,“ podotýká rajcovní učitelka.

Fotogalerie
3 fotografie