Američan Drew Manning ze dne na den přestal cvičit a zdravě jíst. Aby lépe pochopil své klienty, během půl roku přibral skoro pětatřicet kilo. Vyrýsovanému svalovci, po jehož těle všechny ženy toužily a muži mu ho záviděli, narostl pořádný pupek.

Přestože tloustnutí bylo plánované, Drewova manželka tvrdí, že ho to hodně změnilo i psychicky. „Byla jsem v šoku. Myslela jsem, že půjde pouze o fyzickou proměnu. Ona ale hrozně zlenivěl. Nepomáhal kolem domu a nebyl ani skvělý otec, jak jsem byla zvyklá. Byla to těžká zkouška pro naše manželství,“ prozradila paní Manningová v nedělní show Good Morning America.

Přísná půlroční hamburgerová dieta se ale začala projevovat i na Drewově zdravotním stavu. „Byl mrzutý, neměl žádné endorfiny, pořád byl v depresi, byl žárlivý. Lezl mi na nervy, jak si pořád stěžoval. Bylo jasné, že lidé, kteří dobře vypadají mají vyšší sebevědomí. Jeho sebevědomí bylo pryč,“ popisuje těžké chvíle paní Mannigová.

Změny na sobě samozřejmě pozoroval i Drew. „Začal jsem chrápat, zadýchával jsem se a kašlal jsem... Byl jsem stále vyčerpaný. Největší šok ale byl, jak mi obezita ničí manželství,“ prohlásil Drew.

Po půl roce tloustnutí se během pár týdnů dostal zase do skvělé kondice. Není úplně tam, kde začínal, ale pokrok je úžasný. S mizícími bůčky Drewovi mizely i problémy v domácnosti.

Vývoj jeho pokusu můžete sledovat ZDE >>

Fotogalerie
5 fotografií