Jediná žena v Marshallově rodině, která ještě nepodstoupil žádnou operaci je čtrnáctiletá Britney. Ale její matka Chantal ji už nyní přemlouvá, aby si nechala zvětšit prsa, jakmile dosáhne osmnácti let. "Miluju, jak moje holky vypadají a vím, že půjde v jejich stopách hned, jak bude dospělá," těší se matka.

O nejmladší dceři mluví jako o té chytré. "Přesto si už odbarvila vlasy a používá spoustu make-upu. Je jenom otázka času, než si začne spořit na svou operaci. Když s holkama vyrazím do města, všichni si mě pletou s jejich sestrou," směje se.

Chantal má devět dětí

Kromě 5 dcer má Chantal i 4 syny. Daň, kterou si na její postavě vybralo 9 těhotenství, se poprvé rozhodla zamaskovat plastickou operaci v roce 1996. "Jsem ted lepší člověk. Díky prsům se cítím skvěle. Změnil se mi celý život. Myslím, že vypadám úžasně. Je to jako bych byla znovu mladá," pochvaluje si Chantal.

Jak její dcery dospívaly, postupně kopírovaly vzhled své matky. 5 žen z Marshallovy rodiny z Britského Kirkby za 13 operací prsou utratilo téměř 1,6 milionu a do těla jim lékaři napumpovali přes 3 litry silikonu.

 

Jméno Věk Počet operací Velikost
Chantal 53 4 32GG
Emma 30 3 32GG
Terri 27 3 34HH
Tara 26 2 34F
Ripley 21 1 32DD