Z lupu ve výši 2,6 milionu liber (dnes téměř 1,2 miliardy korun), do té doby největšího v britské historii, se většina členů gangu dlouho neradovala. První z lupičů byl zadržen už 22. srpna a dalších jedenáct v několika příštích týdnech. Zbývající tři, včetně Reynoldse, byli dopadeni během následujících pěti let. Doposud však byla nalezena jen asi osmina lupu.

Konkrétně Reynolds byl zatčen v roce 1968 a odsouzen k 25 letům vězení. Byl však propuštěn po deseti letech a příležitostně se věnoval žurnalistice a sepsal dobře hodnocené paměti.

Jednomu z účastníků loupeže Ronniemu Biggsovi se v roce 1965 podařilo z vězení uprchnout do Brazílie, kde pobýval až do svého návratu do Británie v roce 2001.

Slavná loupež se odehrála u anglického městečka Cheddington na jihovýchodě Anglie 8. srpna 1963 těsně po třetí hodině ranní. Plán tehdy 31letého Reynoldse byl smělý. Gang si počkal, až noční poštovní vlak zastaví uprostřed polí u návěstidla záměrně postaveného na "stůj". Strojvůdce byl zneškodněn a vlak rozpojen. Lokomotiva a za ní připojený vůz s penězi pak odjely k nedalekému mostu, kde lupiči pytle s penězi naložili do přistaveného auta.