Ano i letní dovolená, na Zapakatel.cz, se dá sehnat se slevou! Že nevíte, kam můžete vyrazit se slevou? Předvýběr nechte na nás, máme pro Vás Kalábrii, Španělsko, Chorvatsko, Turecko a další místa. Termínů máte na výběr nespočet, jestli chcete jen svým autem, autobusem, do chatek, stanu, penzionu – všechno máme! Stačí si jen vybrat!

Španělsko.
Autor: Zapakatel.cz

Vyrazit můžete třeba do temperamentního Španělska – na týden nebo dva od 2860 Kč! V ceně je ubytování s polopenzí v hotelu Rosa Nautica***, který je jen 50 metrů od krásné písečné pláže! A na výlet můžete třeba do nedaleké Barcelony. 

Baška Voda.
Autor: Zapakatel.cz

Jestli jste ale stálými fanoušky oblázkových pláží a nám dobře známého Chorvatska, vydat se můžete se Zapakatel.cz i sem – na týden s ubytováním v penzionu u pláže, plnou penzí a dopravou jen za 2990 Kč. Krásné pláže a moře v lokalitě Chorvatsko - Baška voda si můžete užívat ve čtyřech nabízených termínech.

Kalabrie.
Autor: Zapakatel.cz

A konečně se posuneme ještě víc na východ – do Itálie. Až na 12 dní si můžete užívat slunce v Kalábrii a ubytování v komplexu Torre Saracena v apartmánech jen 20 m od pláže. Areál nabízí mnoho možností sportovního i kulturního vyžití, dovolená tady je vhodná hlavně pro rodiny s dětmi, ale azurové moře učaruje každému.

Chorvatsko.
Autor: Zapakatel.cz

Tohle je jen náš výběr, ale když si projdete stránky Zapakatel.cz, zjistíte, že tam je mnoho jiných nabídek na dovolené, a to i levnější –  třeba Chorvatsko s vlastní dopravou a ubytováním v campu vás taková 12denní dovolená může vyjít na krásných 1040 Kč.