„Proč jsem se rozhodla uskutečnit sexuální maraton? Žiju v Polsku, což je země, kde je sex tabu. Rozhodla jsem se a chci toho dosáhnout. Chci mít sex se sto tisíci muži. V Polsku, Evropě a kolem světa. Neřeším negativní reakce. Proč? Je to přece o lásce, sexu a zábavě. Takže vás zvu, abyste si se mnou pohráli,“ napsala Ania. Tak co pánové, máte zájem?

Miluje sex a je to vidět

Ania ráda provokuje. Na svůj Facebook pravidelně umisťuje vyzývavé fotografie sebe ve spodním prádle nebo erotických oblečcích. Ráda ukazuje své plné tvary, které si teď může ohmatat, v podstatě každý, kdo má zájem. Ania není moc vybíravá, ostatně sehnat 100 tisíc chlapů do postele není žádný med!

Ania míří do Prahy!

Ania se na svou cestu, při které bude mít většinu času nohy od sebe, vyrazila 24. května. Za tu dobu prý měla 284 mužů ve věku 18 až 45 let. Kolik jich ale bylo předtím, nikdo neví. Nejspíš ani ona sama. Pokud máte pánové o kyprou Aniu zájem a nemáte přítelkyni nebo je velmi tolerantní, můžete si s Polkou zařádit 12. až 13. července, kdy přijede do Prahy. Jen musíte počítat s tím, že u toho nebudete sami.

Fotogalerie
6 fotografií