Sexuální predátorka z Polska Ania

Ačkoli je Polsko jednou z nejkonzervativnějších zemí, pyšní se nejlačnější sexuální mašinou jménem Ania. Jejím cílem pro letošní rok byl zápis do Guinessovy knihy rekordů v počtu souloží s různými muži. Chtěla obšťastnit 10 tisíc mužů. Na lov se vydala i do Česka, ale tady její pornomaraton moderovaný Robertem Rosenbergem skončil fiaskem. Do soulože s Aniou se pustil jen jeden odvážlivec, kterému však Polka připravila následně pořádně horkou chvilku, když na Facebooku oznámila, že má AIDS. Zpráva se ukázala naštěstí jako hodně špatný vtip.

Ania (24) ví, že na velikosti záleží, ale důležitější je technika a smyslnost
Autor: Facebook

Kostel i ulice ve tvaru penisu

Ze snímků pořízených Googlem už vypadla nejedna vtipná fotka. Jednou z nich je nový kostel v americkém městě Dixon, který z leteckého pohledu vypadá jako obří penis s varlaty. Fotku vyvěsil na net jeden z pobavených obyvatel města a senzace byla na světě. S urbanismem si příliš hlavu  nelámou ani ve Velké Británii. Řada rodinných domů tam má naprosto stejný tvar. „Od té doby, co někdo spatřil tohle na Google Earth, jsme k smíchu!“ nechal se slyšet jeden rozhořčený obyvatel. Domy byly postaveny v 50. a 60. letech minulého století, ale jejich nemravná podoba byla odhalena až nyní právě prostřednictvím Google Earth.

Kostel ve tvaru penisu
Autor: Google.com

Aplikace Google Earth zachytila ve Velké Británii řadu domů, která vypadá velmi nemravně.
Autor: Google Earth

Věčná panna

Brazilka Catarina Miglioriniová (21) vloni vydražila panenství za 15,5 milionu korun. Rok se s rokem sešel a Brazilka ho draží znovu. Minulá dražba byla součástí australského dokumentárního filmu s názvem Hledá se panna a o věneček ji měl připravit šťastný dražitel z Japonska. Catarina však nyní tvrdí: „Jsem stále panna. Nikdo mi nemůže dokázat, že nemám pravdu,“ nechala se slyšet.

Catarina doufá, že si aukcí vydělá miliony.
Autor: Archiv Blesku

Vidlička v penise

V srpnu velký poprask způsobil nadržený důchodce (70) z Austrálie, který si při neobvyklých sexuálních praktikách zasunul do penisu 10 cm dlouhou vidličku. Příbor se mu v přirození samozřejmě zašprajcoval a náruživý důchodce jen nemohl dostat ven. Skončil proto na pohotovosti, kde mu lékaři vidličku vyjmuli prý velmi bolestivým způsobem. Než se tak stalo, pořídili rentgenový snímek, který obletěl svět. Poučení je jasné, až vás chytnou choutky, na tuhle praktiku raději zapomeňte.

Důchodce (70) z Austrálie si zavedl 10 cm dlouhou vidličku do penisu
Autor: The International Journal of Surgery

Ježíš na psím zadku

Zjevení Ježíše přicházejí na fotografií z celého světa – ve zbytku lógru, v opečeném toustu, ve stínu v okně, ale opravdová kuriozita přišla s bezelstnou fotkou malého psíka. Fotka je sice staršího data, ale skutečnou hysterii na internetu způsobila letos po uveřejnění na serveru Jezebel.com. Zatímco věřící uživatelé se bouřili, ostatní z toho měli náramnou legraci. A pak že náboženství je nuda.

Obraz Ježíše na psím zadku
Autor: internet

Politik vystavil omylem přirození

Švédský poslanec Lars Ohly (56) se chtěl na internetu pochlubit svým tetováním znaku fotbalového klubu FC Liverpool, které si nechal udělat na lýtko. Vyfotil se proto, jenomže do záběru se mu omylem připletl jeho vlastní penis. Politik si toho nevšiml a svůj „genitální“ snímek vyvěsil na internet. Lavina posměšků se strhla okamžitě. "Gratuluji, po těch letech jste konečně předvedl veřejnosti zásadní průlom," okomentoval fotku posměšně jeho odvěký rival Carl Bildt.

Ostuda švédského poslance: Chtěl se pochlubit tetováním, ukázal svůj penis
Autor: Twitter, Instagram