Starr mívala pětky, ale kvůli kariéře chtěla poprsí gigantických rozměrů. „Tehdy jsem musela živit rodinu a věděla jsem, že mi větší prsa v kariéře pomohou,“ objasňuje dvojnásobná máma, proč se rozhodla pro zakázané polypropylenové implantáty.

Oběť experimentu

Ty se ale kvůli absorpčním schopnostem neustále zvětšují a způsobují různé záněty a další zdravotní komplikace. Proto se nesmí používat v ISA ani v Evropě. „Jsem oběť experimentu a platím za to. Teď se každý den bojím, že mě položí krevní sraženina nebo infekce. Zničilo mi to život. Už třikrát jsem málem zemřela,“ svěřila. Lékaři doslova bijí na poplach a jako jediné řešení vidí oboustrannou mastektomii. Liz ovšem o odstranění prsů nechce ani slyšet! Bojí se dalších operací a výsledku chirurgické rekonstrukce ňader.


Díra v prsu

První komplikace se u ní objevily už v roce 1999, kdy jí pravé prso zrudlo a oteklo. „Infekce mi vyžrala do prsa díru velikosti mince! Ta bolest byla nesnesitelná.“ Zakázaný implantát jí tehdy lékaři odstranili, ale levý už jim vyndat nešel. „A ten se dál zvětšuje. V pravém prsu už mám dnes čtyřlitrový solný implantát, který drží sval odebraný ze zad,“ popisuje pornoherečka útrapy, jimiž prochází.