Každému správnému gentlemanovi se vyplatí mít doma hned několik párů kvalitní bot. Proč? Na setkání s přáteli, do kanceláře, pro aktivní odpočinek… Je pravda, že ženy to mají s výběrem poněkud jednodušší, ale i muži by měli mít v záloze stylové a nadčasové kousky, které dokážou i obyčejný džíny s košilí pozvednout na vyšší úroveň. Inspirujte se v naší fotogalerii, kde zaručeně najdete ty pravé!

Ve správných botách máte našlápnuto k úspěchu

Chystáte se na pohovor o zaměstnání nebo máte před důležitou obchodní schůzkou? Špatná volba bot pak může napáchat škody, které už nenapravíte. Proč? Nebudete mít už příležitost, protože v byznysu se druhá šance prostě nedává. Udělali jste špatný dojem a neuspěli jste. Ještě než jste totiž stihli otevřít ústa, vaše boty o vás řekly víc, než si myslíte. Každá profesní skupina má svůj vizuální kódový jazyk, který musíte ovládat vy i vaše boty! Potřebujete poradit i s tím, jak sladit oblečení a boty? Připravili jsme pro vás tipy a stylingy pro letošní sezónu, se kterými nešlápnete vedle!

Autor: www.navaho-obuv.cz

Co o vás řeknou vaše boty?

Jste dominantní a silná osobnost, která má ráda věci pod kontrolou a jde jistě za svými cíly? Zvolte boty s perfektním zpracováním z opravdu kvalitní vyleštěné kůže. Boty, které během tvrdého jednání dají najevo vaši převahu.

Potřebujete při schůzce ukázat, jak jste kreativní a sršíte nápady? Skvěle budete působit v neformálním obutí.

Chcete působit v bance nebo právnické kanceláři solidně a zodpovědně? Zdůrazníte to výběrem bot, které budou vypadat stejně tak. Správná volba budou jednoduché boty bez zbytečných ozdob a z poctivých materiálů, především pravé kůže.

Autor: www.navaho-obuv.cz

Boty Navaho – váš kód úspěchu

Den po útoku na Pearl Harbor, vyhlašují Spojené státy válku Japonsku. Byly povolány elitní námořní jednotky, aby vybojovaly bitvy v Pacifiku. O rok později byli do americké armády rekrutováni stovky Navahů, kteří byli vyškoleni ke kódování strategických zpráv ve svém jazyce. Stali se tak tajnými zbraněmi proti nepříteli. Dnešní svět je svým způsobem také nekompromisní. Byznys je výsadou neochvějných mužů s ostrými lokty, kteří se umí rychle a správně rozhodnout.  Pod značkou Navaho dnes najdete luxusní pánské polobotky z kvalitní usně i casual modely pro nedbale elegantní vzhled. Nezapomeňte – kód Navaho nesmí být za žádnou cenu rozrazen!