ShowPark Praha je největší komplex zábavy pro dospělé v Praze. Skládá se ze dvou podniků – ShowParku Market v Holešovické tržnici a ShowParku DaVinci v ulici Na Bojišti, blízko I.P.Pavlova. 

Denně tímto zařízením projde několik stovek spokojených zákazníků, kteří převážně tvoří stálou klientelu a za zábavou do ShowParku se rádi vrací.

Autor: ShowPark

Aby byla zábava v ShowParku dostupná opravdu pro všechny, přišel tým s novinkou. Vytvořil pro své zákazníky zcela novou službu – mají možnost si zakoupit jednorázovou mobilní vstupenku za pouhých 99 Kč do svého mobilu. Standardní vstupné činí 240 Kč, tudíž se mobilní vstupenka opravdu vyplatí.

Autor: ShowPark

Pokud i vy máte touhu bavit se se spoustou krásných sexy dívek, příjemně relaxovat a zažít netradiční zábavu, pak není nic lehčího než přijít s mobilní vstupenkou a vše vyzkoušet na vlastní kůži.

Exkluzivně pro Blesk! Ofoťte si tento QR kód do svého mobilu a přijďte se mrknout, jak to v ShowParku funguje se vstupem ZDARMA (platí do 13.4.2014)!
Autor: ShowPark

Vstupenku si můžete zakoupit dvěma způsoby:

1)      SMS platbou – kdy pošlete SMS ve tvaru SP na tel. číslo 90903

2)      Online kreditní kartou (platí pro mobily i stolní počítače)

Vstup do podniku po zakoupení vstupenky provedete přes QR kód, který máte ve svém mobilu a který přiložíte ke čtečce na recepcích.

Veškeré informace o platbě a fungování mobilní vstupenky naleznete ZDE!

Mrkněte také na akční zábavné showparkovské video!

 Celým procesem nákupu mobilní vstupenky se můžete nechat provést ZDE! A pak už vás v ShowParku nemůže nic překvapit! Navíc zde naleznete vše ve čtyřech světových jazycích (čeština, angličtina, italština a ruština) a podívat se můžete jak ze svého mobilu tak stolního počítače. Vše je navrženo pro smartphony.

Autor: ShowPark

O bezpečnost a soukromí se určitě bát nemusíte!

Vše je naprosto diskrétní a určeno pro zákazníky, kteří nechtějí ztrácet čas placením vstupného na recepci nebo jdou do ShowParku poprvé a nevědí, co čekat. Na své si jistě přijdou i fandové mobilních technologií nebo zábavní nadšenci.