Štěstí přeje připraveným

Nám jde pánové jenom o jedno. Teď nemyslete prosím chvíli na dvojsmysly. To jedno jediné, o co nám jde, je vaše připravenost pro to krásné období krátkých sukní. Jde o to, že pokud je vám nad 30 let, ať chcete nebo nechcete, hladina testosteronu prostě letí dolů. Nad čtyřicítkou celkem strmě. Nám jde o to, abyste v této sezóně nepřišli o všechnu tu krásu, co nám jaro, respektive dívky na jaře, chystají.

Autor: Shutterstock

Oči by jedly, ale…

Samozřejmě vám tady nebudeme radit, jak na ženy. Každý z vás si za ty roky vyzkoušel, co mu funguje nejlépe. Co chceme ale řešit, je to, že vás třeba fotografie v úvodu článku nechává klidným a my vám chceme říct, že to není úplně v pořádku. A vy možná víte, že před pár lety by reakce byla trochu jinde, a proto ona zmíněná hláška, že „oči by jedly“, ale už k tomu není takový apetit.

Autor: Shutterstock

Jak neprokaučovat příležitost?

Jak se vrátit do sedla? Je to jednodušší, než si myslíte. Úbytek testosteronu je fakt, který si musíme přiznat všichni. Ano, někdo méně, někdo více, ale s přibývajícím věkem se tomu vyhne málokdo. Začínáme se kulatit na břiše, a to i když třeba nepijeme pivo, ale nejen to. Chybí nám energie, elán, touha, a to vše musíme někde dohnat. Naštěstí dnes existují potravinové doplňky, jako je například ProMan Plus z Norska.

Zkuste si měsíc zdarma

Produkt, který dělá jaro lepším, si můžete vyzkoušet na měsíc zdarma i VY. Nepotřebujete si nic číst a nechat si doporučovat. Prostě si objednejte měsíční balení zdarma, pouze za cenu poštovného 49 Kč bez jakýchkoli závazků, a pak uvidíte sami. Zadarmo vám necháme ProMan Plus proto, že produktu věříme. A myslíme, že vy budete za chvíli taky. Jděte na www.promanzdarma.cz a nechte si poslat balení zdarma. Chlapi sobě!