Zatímco návrh ministryně odsuzuje muže po zaplacení výživného na děti i bývalou ženu na hranice existenčního minima, předmanželská smlouva vrátí situaci do normálu,tedy tam kde vládne zdravý rozum, a ne ministryně Kovářová.

V předmanželské smlouvě lze zakotvit například to, že v případě rozvodu budou oba bývalí manželé platit na děti stejné výživné a oba s ním budou trávit stejně času. Pokud na tyto podmínky předmanželské smlouvy jedna ze stran (žena) nepřistoupí, žádná svatba nebude.

Vzhledem k tomu, že se rozvádí každé druhé manželství a 90% mužů přichází o děti a peníze, stává se předmanželská smlouva nutností.

523762:gallery:true:true Alimenty aneb kolik stojí muže rozvod

Návrh předmanželské smlouvy:

- v případě rozvodu se budou bývalí manželé o dítě střídat, pokud se nedohodnou jinak

- výživné budou platit oba stejné

- na soud se rozvádějící se manželé obrátí jen proto, aby potvrdil jejich dohodu


Nejrozumnější v tuto chvíli bude sepsat petici za odvolání Daniely Kovářové z funkce. Pošlete svůj hlas na adresu online@blesk.cz

Do předmětu napište "petice"


Návrhy ministryně Kovářové jsou celospolečensky mnohem nebezpečnější, než se na první pohled zdá. Pokud by měl být dán muž zcela napospas výhrůžkám své ženy (a matky svých dětí),  že ho opustí a připraví o všechno, bude pro něj bezpečnější, žádné děti nemít.

Agrese paní ministryně navíc míří hlavně proti mužům, kteří dobře vydělávají. Což znamená, že je pro muže pohodlnější pracovat a vydělávat co nejméně.

Tento trend, tedy výrazný pokles porodnosti v důsledku strachu mužů z chudoby, by byl celospolečenskou katastrofou nedozírných rozměrů.

Zatímco muž leží na gauči a dívá se na fotbal, žena (která fotbalu nerozumí) v duchu počítá alimenty.