Zatímco v Británii se podle průzkumu trhu se za posledních pět let každé obyvatelce zvětšila ňadra o celé jedno číslo, Češky netroškaří a zvětšují razantněji. Svůj dekolt však plní hlavně silikonovými implantáty, pushup podprsenkami, popřípadě ´zásluhou´ obezity. Ale je samozřejmě stále dost těch, ke kterým byla příroda jednoduše štědrá.

Autor: 

Prohlédněte si galerii krásných českých ňader:

Fotogalerie
1 fotografie

Podprsenky donedávna běžné velikosti B (2) a C (3) praskají teď ve švech všude bez ohledu na příčinu. "Poptávka po větších podprsenkách, je značná. Hodně žádaná je velikost E (5) a větší," potvrdila trend rozpínavosti českých poprsí Petra Dusílková z internetového obchodu s ženským prádlem Astratex.cz. Dalšími velmi vyhledávanými podprsenkami žen s nejčastější velikostí 75 nebo 80B a C jsou prý vycpané "push-upky", které dokážou ze skromného výstřihu vykouzlit vnadnou past na muže.

Autor: 

"Dobře se prodávají i gelové a silikonové vycpávky. Ty 'frčí' tak dva tři roky," dodala žena, která o tužbách, šalbách a klamech zákaznic hodně ví. Podobné zkušenosti má i Edita Čermáková ze Svůdného prádla. Dispečerka internetového obchodu Linia.cz je ale za deset let praxe přesvědčena, že Češky prádlem klamat nemusejí. "Déčka (4) jsou nejvíc požadovaná celá léta. Jsme zkrátka holky krev a mlíko," vysvětlila 'oplácaná' poprsí většiny českých žen a dívek.

Autor: 

Jaké jsou ženy s implantáty?

Podle astroložky Lenky Mochnáčové ženy, které si nechaly pomocí implantátů zvětšit poprsí, v sobě mají potlačené vnitřní ženství. "Ony si uměle vytvářejí pseudopocit opravdové ženy domnělými ženskými pohlavními znaky," míní astroložka. Příroda je podle ní k takovému kroku ale zcela upřímná. "Proto mívají pak s implantáty potíže. Jejich tělo ani duše je nepřijímají. Všimněte si: Většina z nich má i problémy s partnery. Vyhledávají muže submisivní a často i mladší. Klamou je tělem. Jsou jiné, než se zdají, a když to muži poznají, často je opouštějí.