Nemohla spát, ležet na břichu, k nevydržení ji bolela záda. Operace pro ni byla nejen ze zdravotních důvodů nevyhnutelná.

Když se Afrodita z vesnice Dobri Dol u Gostivaru někde objevila, pohledy všech se soustředily na její extrémní hrudník. Její prsa nešla přehlédnout. "Vždy jsem věděla, že se mi prsa zvětší, až otěhotním, ale v žádném případě jsem netušila, že až do takových rozměrů," říká Afrodita, která dodává, že její prsa byla už od puberty 'z těch větších'. Se svými ňadry si vytrpěla své. Večer nemohla spát, ležet mohla jen na zádech, a i tak ji vše bolelo. Problém měla i s nákupem podprsenek. Vzhledem k tomu, že takovou 'výbavou' jen tak někdo neoplývá, podprsenka podobných rozměrů nebyla k sehnání.

Fotogalerie
2 fotografie

"Podprsenku jsem si musela zhotovit sama. Vždy jsem se omotala velkým kusem látky, který má prsa alespoň trochu držel," popisuje své peripetie se spodním prádlem Afrodita, která tak musela často vzít zavděk kusem prostěradla. Se svými bolestmi a potížemi se svěřila lékařům z makedonské nemocnice ve Skopje. A lékaři se rozhodli její prsa razantně operativně zmenšit. Afrodita se po operaci zbavila obří, 33 kg vážící zátěže a nyní žije plnohodnotným životem.