Sám dvaaosmdesátiletý bonviván teď přiznal, že to bylo kvůli jeho neplodnosti. O pětapadesát let mladší partnerka totiž toužila po dětech. Milovník krásných žen ale nehodlá ani chvíli truchlit, za Holly Madison už má náhradu - devatenáctiletá dvojčata Kristinu a Karissu Shannonovy.

Kristina a Karissa Shannon
Autor: YouTube


Vztah s Madison začal Hefnerovi skřípat před šesti měsíci, když se Hugh dozvěděl, že už nebude schopen počít další dítě.

"S mým nízkým počtem spermií je to nemožné. Chtěl jsem moc, ale nebylo to možné. Ona by se moc ráda vdala a měla děti, ale to už nepatří do mého osudu. Pokud ona prohlašuje, že je po všem, pak je po všem. Ale jak jsem řekl už dřív, je láskou mého života a já jsem počítal s tím, že s ní strávím zbytek svého života," přiznal Hugh pro magazín E! Online.

Jenže Hefner rozhodně nehodlá pro svou "životní lásku" plakat. Má příliš mnoho let za sebou a málo před sebou na to, aby si neužíval plnými doušky. Na místo Madison už se drápou devatenáctiletá dvojčata Kristina a Karissa Shannonovy.

"Ony velmi stojí o to, aby se staly mými přítelkyněmi, a vzhledem k okolnostem mají velkou šanci, že jimi skutečně budou," přiznal s úsměškem Hefner.

Pro Hefnera se svlékla i Pamela. Více zde!