Tak tohle německý festival erotiky ještě nezažil. Slovenská pornostar Barbara Devil Orlická a její partner souložili přímo na pódiu před asi padesáti diváky.

Jenže, pohlavní styk na výstavě je přísně zakázaný!

Barbara za to dostala od pořadatelů přísné varování, které mohlo skončit až vyloučením z veletrhu. "Paní Devil jsme udělili napomenutí, jestli se to bude opakovat, budeme přísnější," sdělil jeden z pořadatelů výstavy.

Aféra zaujala i nejčtenější neměcký deník Bild, který situaci popsal takto: "Nechala si pustit hlasitou hudbu, pak 'rajtovala' na svém partnerovi, sedícím na židli, v extázi ho bila do hrudi. Následoval orál a změna polohy. Její show trvala asi deset minut a návštěvníci zůstali stát v němém úžasu. Téměř všichni si scénu vyfotili nebo natočili."

Fotogalerie
6 fotografií


Exkluzivní rozhovor s Dolly Buster

Pseudonym Dolly Buster je symbolem, který má svět pod kůží! Byl by hřích na erotickém veletrhu Venus 2008 neposedět s touto českou rodačkou! Ta tvrdí, že k úspěchu je potřeba štěstí.

Dolly Buster
Autor: Lukáš Littman

Ahoj, jak jsi se vlastně ke svému pseudonymu dostala?

To jsem byla natáčet snad poprvé. Chtěli po mně, abych jim řekla nějaké jméno. Mě nic nenapadalo, ale pán od světel řekl: "Dolly" a já jsem neprotestovala. Kameramana napadlo Buster. Teď už mi ani nepřijde, když mě lidé oslovují Dolly.

Vzpomeneš si, jak jsi s rodiči utíkala z Československa?

To nebyl útěk. Prostě jsme jeli navštívit příbuzné a pak jsme se rozhodli v Německu zůstat. V Praze jsme nechali babičku a té bylo smutně, když jsme jí zavolali, že se nevrátíme.

Žije ještě někdo z tvých příbuzných v Čechách?

Ne. Babička umřela a ostatní? Darmo mluvit! Když jsem se stala známou, měli pocit, že bych je mohla živit. Závist je hloupá lidská vlastnost, nestýkám se s nimi. Nebyli to ostatně nejbližší příbuzní, ale vzdálení.

Rodiče máš v Německu?

Maminku a bratra Káju. Často se vídáme. Když jsme pohromadě, pouštíme si klasické české pohádky nebo komedie na DVD a dost se u nich nasmějeme.

Točíš ještě?

Kdo by se na mě díval! Probůh.. Občas se za kamerou objevím jako režisérka nebo scénáristka, ale spíše se věnuji obchodu. Neustále pracuji na posilování obchodní značky Dolly Buster, což mě jde. Na světě je jen málo míst, kde mě neznají, ale tam zatím nedošla ani civilizace.

Jak se vlastně stane z herečky star jako ty?

Člověk musí mít tvrdě pracovat a pak mít i kus toho štěstí. Kdysi dávno jsem byla pozvaná na erotický veletrh do Cannes. Tam mě oslovil jeden německý novinář a nabídl mi účinkování v talk show. Chvilku jsem přemýšlela, ale když řekl, že televize zaplatí letenku a nabídl slušný honorář, kývla jsem. Od té doby jsem se zabydlela v německých domácnostech a později i jinde ve světě. Práva k filmům, ve kterých hraji, nemají jen na Kubě, v Korejské lidově demokratické republice a několika dalších zemích, jinak jsem známá všude.