Panny od společnosti Doll Story se pyšní velkými prsy, štíhlým pasem a hladkou pokožkou. A navíc! Umějí opravdu mlčet. Jenže to něco stojí. Pokud byste měli o tuto hračičku zájem, připravte se na sumu 175 tisíc korun (7000 eur)!

Umělé panny
Autor: www.dollstory.eu

Na první pohled jsou panny k nerozeznání od živých dívek. Jejich výrobci také mysleli na detaily - umělé nehty, ohebné klouby a případné ochlupení pod kalhotkami. Záleží na přání zákazníka. K dostání jsou od téměř nedospělých holčiček po dominy. Mohou mít zavřené oči, otevřená ústa, vyholenou nebo zarostlou pochvu.

Umělé panny
Autor: www.dollstory.eu

Ve svém vzorníku firma nabízí také různé tvary prsou, odstíny pokožky, barvy zornice nebo rtěnky.

Panny mají navíc vyměnitelné paruky. Samozřejně jim můžete libovolně měnit oblečení a boty. Pannám nevadí voda, barvy na tělo ani šlehačka. Zadovádět si s pannou můžete jak doma, tak venku.

Umělé panny
Autor: www.dollstory.eu

A co na hračky říkají psychologové? "Gumová panna skutečnou partnerku vynahradit nemůže, může ale v krátké době posloužit k uspokojení sexuální fantazie," uvedl v Bildu psycholog Robert Coordes. Navíc hrozí to, že se muž do silikonové krásky může doopravdy zamilovat! Zní to neuvěřitelně, ale je to tak.

Fotogalerie
7 fotografií

Zdroj: www.dollstory.eu

Čtěte také:

50 vět, které by muži neměli ženám říkat

Sex v číslech: Víte, jak je dlouhá spermie?

Erotický veletrh: Soulož i Dolly Buster

15 lží o sexu. Pánové, poučte se!