Ženám to nepřipadá hloupé, ale sexy! Nakonec z toho mají prospěch oba. A co muži kvůli sexu dělají?

1. Jít s NÍ v sobotu a neděli nakupovat

Víkend je čas na sex. To si myslí muži. Ale předtím stojí nákupy. Partner je kvůli sexu schopný své lásce přečíst každé přání ze rtů a bez protestů se s ní vrhne do nákupních center. Jestliže se žena raduje z několikerého nového páru bot, potom bude v posteli rozžhavená a vy si s ní hezky užijete.

2. Celý víkend se dívat na televizi

Muži, kteří touží po sexu, jsou ochotni toto přání partnerky respektovat. Své lásce přinesou k televizi příjemnou deku, čokoládu a skleničku sektu. Se závěrečnými titulky vypnou ochotně knoflík a vrhnou se s chutí na gauč vstříc zajímavým sexuálním zážitkům.

3. Jíst zdravou večeři

Večeře bez masa. Tofu s ananasem a zázvorovou omáčkou. To mužům moc nechutná. Ale pokud chtějí potom vášnivý sex, můžete věřit tomu, že to statečně do sebe nasoukají!

4. Milovat její kočky

Ženy mají radši kočky a muži milují pejsky. Pokud, pánové, nemáte alergii na kočky, pomazlete se s nimi. Nejprve si pohrajte s kočičkami a ženuška pak v posteli bude jako divoký tygr.

5. Procházka za svitu měsíce

Muži nemají pochopení pro tuto romantiku. Vidí v tom nepříjemnost a nepohodlnost. K čemu se procházet v chladnu, v noci? A koukat se na hvězdy? Pokud se muži přemůžou, určitě potom nebudou litovat.

6. Mít rád její nejlepší kamarádku

Partnerka ocení, že nekritizujete její nejlepší kamarádku. I když ji nemůžete vystát, přemožte se. Určitě se vám to vyplatí.

7. Přestavovat nábytek

Čte si vaše drahá polovička v posteli časopis o tom, jak si zkrášlit byt? Mějte silné nervy a připravte se na to, že o půlnoci budete přestavovat nábytek. Pokud odmítnete, nejspíše se nevyhnete hádce. Ale pokud vyhovíte, bude se vám dobře spát.