Její vystupení stálo opravdu za to, byla ta stará dobrá Jodie, jak ji znají její fanoušci po celém světě. Z rádia se linulo mlaskání, to jak se líbala se svou novou přítelkyní a jak společně ocucávali banán.

Fotogalerie
4 fotografie


Jodie je teď totiž lesbička, víme?

Před pár dny oznámila, že si začala se svou kadeřnicí Ninou. „Už máme chlapů až pokrk,“ prohlásila.

“Teď už chápu, proč se z tolika žen stávají lesbičky. Dostala jsem se prostě do fáze, kdy už nemůžou poslouchat ty kecy. Prostě jsem se poohlídla jinde.“

Jodie se teď potlouká po klubech v objetí se starou kamarádkou Ninou, kterou zná už nejméně 12 let.
Pokud se jí skutečně podaří nějaké sperma získat, bude se muset zřejmě usadit.

O dárcovství je prý obrovský zájem.

Britka Jodie Luisa Marsh patří mezi nejznámější a nejkontroverznější sexbomby světa (tzv. glamour models).

Objevila se nahoře bez na titulních stranách mnoha bulvárních novin a časopisů po celém světě, měla v Británii několik vlastních TV show, z nichž nejznámější byla „Totally Jodie Marsh: Kdo si mě přivede k oltáři?“
Narodila se v roce 1978 v rodině střední třídy, má bratra, který se jmenuje stejně jako její největší rivalka v showbyznysu: Jordan. Její otec měl lešenářskou firmu.

Autor: 

V dětství utrpěla Jodie při hokeji vážné zranění nosu. Spolužáci si z ní tropili posměch, ona se pak neúspěšně pokusila o sebevraždu.

Proslavila v roce 2003 v televizní show Essex Aires, poté v mnoha reality show, z nichž nejznámější byla Big Brother (Velký bratr) v roce 2006.
Při reality se hádala se všemi spoluúčinkujícími a unavovala je detailním popisem svých sexuálních zážitků. „Je psychicky chorá,“ prohlásili o ní soutěžící a vyhodili jí ze soutěže rekordním počtem hlasů (osm z deseti nominací).


Jodie se při rozhovoru po svém vyhození z reality show rozplakala a označila své spolucestující za „bandu žárlivých kreténů“.

Při soutěži se skamarádila s pozdější vítězkou Chantelle Houghtonovou, ale jejich přátelství nepokračovalo. Chantelle se po vítězství pokusila prosadit ve stejné oblasti jako Jodie, začala spoře oděná pózovat na motorkách a nechala si udělat nové poprsí. Když se pak vdala, Jodie si nebrala žádné servítky.

Když v roce 2007 propagovala svou novou show „Kdo si mě přivede k oltáři“, visely její plakáty všude v londýnském metru.

Před zahájením show vyskočila na Leicester Square oblečená jako lolitka z dortu a dala interview ve kterém označila Cahntelle za „blbou krávu, která má vlasy jako kluk a určitě je lesba“.

Při její show šlo o to, koho si vybere mezi nápadníky a pak vezme. Zvítězil bývalý přítel modelky Jordan model Matt Peackock, jenže se ukázalo, že už spolu několik měsíců bydlí. Televizní stanice obvinila Jodie z podvodu.
V září se Jodie a Matt brali a o tři měsíce později se rozvedli. Svatbu měli hned dvakrát a pokaždé ji celou zaplatili sponzoři.

Jodie píše sloupky pro různé časopisy, například pro úspěšný pánský týdeník Zoo. Její sexuální rady vyvolaly obrovskou vlnu kritiky odborníků.