Spolumajitelka automobilky BMW se stala obětí sexuálního vydírání! Snažil se o to Helg Sgarbi (41), švýcarský gigolo a její bývalý milenec. Namísto milionů se ale dočkal udání na policii.

Susanne Klatten, osmnáct let vdaná žena a matka tří dětí, se s vyděračem v minulosti několikrát setkala. Nějakou dobu byli dokonce milenci a dávali si dostaveníčka v hotelích po celém světě. Netušila však, že si jejich romantické hrátky skrytou kamerou natáčí Sgarbiho komplic, italský hoteliér Ernano Barrett (63).

Sgarbi si nejprve vymyslel historku, že mu americká mafi e hrozí smrtí za to, že srazil malého syna jednoho z mafi ánů. Žena mu uvěřila a dala mu 181,7 milionu Kč. Zanedlouho poté ale Sgarbi žádal o další peníze. Tentokrát o 969,2 milionu korun! Když Klatten odmítla, začal ji vydírat zveřejněním pikantního videa a fotografi í. Klatten ho ale namísto vyplacení tučné částky udala na policii. A na vyděrače hodlá do konce roku podat žalobu.

Italské a britské noviny informovaly o tom, že Sgarbi, pravým jménem Russo, nevydíral jen Susanne Klatten, ale i další bohaté ženy, se kterými měl poměr. Gigola policie letos v lednu zatkla a obvinila z vydírání a podvodu.

Zatčen byl i Barrett, který Sgarbimu ochotně asistoval. Susanne Klatten se svým majetkem, který je odhadován na 175 miliard Kč, byla pro Švýcara lákavou obětí. Má velké podíly v automobilce BMW a chemickém koncernu Altana. Je třetí nejbohatší Evropankou a podle časopisu Forbes momentálně i 40. nejbohatším člověkem planety.