Existuje mnoho důvodů, které ženám berou chuť.

1. Žena je ve stresu

V práci pracuje hodně hodin denně. Po práci ji čeká ještě další "služba" v domácnosti. A poté vyžadujete, aby byla ještě "mistryní lásky". Ona si potom často myslí, že jste necitlivý. Když je ve stresu, nemá na sex ani pomyšlení.

Tip: Ukažte jí, že ji chápete a nechte ji v klidu. Podívejte se sní na televizi a nezapomeňte na mazlení.

2. Není oholená

Pěkně vás rozpálila a vy byste si s ní chtěl zopakovat skvělý sex, který jste s ní měl před včerejškem. A ona si najednou nedá říct. Teorie: Ženy chtějí být zpravidla dobře připravené.

Tip: Oznamte jí, že ji navštívíte. Vaše nová láska potom bude mít dost času se oholit a jinak zkrášlit.

3. Nemá žádnou zkušenost

Nemá žádné sexuální zkušenosti a netroufá si být aktivní.

Tip: Dejte jí pocit, že je nejlepší ženou, kterou jste kdy měli. A pomaloučku, polehoučku ji zasvěťte do krásy milování.

4. Ženy nerady dělají první krok

Nečekejte, že žena udělá první krok. Obvykle se dívky upejpaví. Chtějí vás, ale přitom se neodvažují vás oslovit. Udělejte první krok vy.

5. Neměla ještě nikdy orgasmus

Tip: Mluvte s ní o sexu, zeptejte se jí, co byste mohli dělat lépe. Možná má blok, který se musí odstranit. Nebo ještě neznáte její erotogenní zóny. Můžete jí také zkusit udělat radost vibrátorem.

248865:gallery:true:true

6. Nerada se před vámi svléká

Existuje mnoho žen, které se nerado svléká před muži. Nejlíp uděláte, když se s ní schováte pod deku, a až se připraví na akci, můžete se vrhnout radovánkám vstříc.

7. Žena je zakomplexovaná

Pohladíte ji po zadku, ale ona ucukne. Myslí si totiž, že její zadek je příliš velký, nebo příliš malý. Tohle se týká mnoha žen.

Tip: Pokud se žena sama nepovažuje za sexy, musíte ji přesvědčit o jejích kvalitách. Potom vám neucukne vyděšeně, ale proto, že bude mít chuť na stejné věci jako vy.

8. Neodvažuje se svěřit se vám se svou sexuální fantazií

Vy jste se sexem spokojený, ale přesto cítíte, že něco drhne. Ona se však s vámi odmítá bavit. Možná jsou její sexuální představy příliš odvážné a stydí se. Třeba sní o sexu v poutech, o hrátkách s bičíkem.

Ilustrační foto
Autor: en.wikipedia.org

9. Nebere antikoncepci

Tip: Vezměte si kondom

10. Má špatné sexuální zkušenosti

Po dobrém sexu, přijde horší. Některé ženy mohly při svých sexuálních "expedicích" narazit na sadistu a od té doby mají strach z další možné hororové scény, což vede u nich k bloku. Pokud na takovou ženu narazíte, bude trvat velmi dlouho, než začnete být oba spokojení. Když však zvládnete ženě v této nelehké situaci pomoci, určitě se vám to vyplatí. Nezklamte její důvěru.

Transsexualita - pro někoho prokletí, pro jiného zábava...
Autor: AFP

11. Chce sex jen ve tmě

Sex s těmito ženami je skvělý. Škoda jen, že ji nemůžete vidět, protože ona přitom přímo září. Pokud chcete svou lásku zahlédnout, pokuste se o malou lest. Zapalte v ložnici svíčky. Partnerka vám to určitě odpustí, protože ženy svíčky milují.

12. Má nafouklé břicho

Při stravování v kantýnách to někdy nejde jinak. Jídlo není příliš dobré a ženě potom leží dlouho v žaludku.

Tip: Uvařte jí čaj a nechte ji v klidu.

13. Už ji nelákáte

Po několik týdnů se vymlouvá, že ji bolí hlava, že ji strašně rozčílili v práci, atd., atd. Už zkrátka pro partnerku nejste samec. Žena vám to většinou neřekne přímo.

Čtěte také:

50 vět, které by muži neměli ženám říkat

Sex v číslech: Víte, jak je dlouhá spermie?

Erotický veletrh: Soulož i Dolly Buster

15 lží o sexu. Pánové, poučte se!