S vibrátorem Naughtibod dostává slovní spojení "cítit hudbu" zcela nový rozměr. Vibrátor se jednoduše připojí pomocí dodávaného kabelu do sluchátkového výstupu MP3 přehrávače. O hudbu přitom nepřijde, protože kabel má rozdvojku pro zapojení sluchátek. Po spuštění Naughtibod začne vibrovat do rytmu přehrávané skladby, takže pokud vaše partnerka poslouchá nějakou tvrdší a rychlejší hudbu jako je například metal nebo hardrock, tak jí čeká skutečný nářez. Konečně tak využije svůj playlist naplno!

Vibrátor je optimalizovaný pro přehrávače Apple iPod, ale může ho použít s libovolným hudebním přehrávačem, který má klasický 3,5 mm výstup na sluchátka. Ať už se jedná o MP3 přehrávač, CD přehrávač, hi-fi soupravu nebo třeba počítač.

Ani když dojde jejímu iPodu šťáva, nemusí se nijak omezovat. Stačí když u vibrátoru vymění hudební konec za manuální a může si užívat vibrace bez hudby. K dispozici má přitom hned sedm vibračních vzorců.

Na délku má vibrátor 14 cm (4 cm připadá na pochromovaný konec) a v nejširším místě má průměr 2,86 cm. Kromě funkcí si dal výrobce záležet i na designu. Vybírat můžete hned ze čtyř barev - černá, růžová, modrá a zelená.

Naughtibod můžete koupit v internetovém obchodě OhMiBod za 69 dolarů (přibližně 1400 Kč).