John Barrowman by si rád užil sex ve třech s manželi Beckhamovými. Herec milující muže se nebojí přiznat, že ho anglický fotbalista fascinuje.

Aby se mu dostal na kůži, nebojí se ani přítomnosti jeho manželky Victorie. A trojkou se slavným manželským párem by klidně ohrozil svůj vztah se Scottem Gillem, s nímž se zasnoubil před dvěma lety.

„Moc rád bych byl přítelem Davida a Victorie Beckhamových, toho dne, kdy bych je potkal, bychom odporně flirtovali, pak bych měl sex s ní, jen abych mohl říkat, že jsem ho měl. Ve skutečnosti bych chtěl, aby se připojil také on!“ práskl na sebe Barrowman.

A John nemá problém tvrdit jedním dechem, že miluje svého partnera Scotta, a ihned dodávat, kdo všechno ho vzrušuje. Vedle Beckhama také Gary Barlow ze skupiny Take That.

"Miluju Garyho, je docela sexy a čím je starší, tím je nádhernější. Ale to nemá co do činění s celebritami, já klidně flirtuji i s naším zedníkem. A klidně bych bezostyšně flirtoval i s dívkou, a pokud by měla partnera, pak byl bych flirtoval i s ním. Holky to mají rády, protože si myslí, že to kluky činí nadrženými, když si s nimi povídají," dodal Barrowman.