1. Nohy
Aby bylo jasné, ani jedna vám nepoděkuje, když se na ní lačně vrhnete, obdaruje je několika polibky a pak se přesunete výše. Něžnost je něco, na čem si ženy zakládají, a pokud ji šikovně zkombinujete se zdrženlivostí, máte vyhráno. Ke stehnům přejděte přes kotníky. Vaším cílem nemusí být rovnou orgasmus, stačí, když ji řádně rozehřejete.

2. Kolení jamka
Protože tam končí mnohá nervová zakončení, budete se možná divit, co s ní provedou polibky na tomto místě. Nejlepší je, když ji na to vůbec nepřipravujete - když bude ležet na břiše a čekat na masáž zad. Pokud to bude vaši partnerku lechtat, pouze zjemněte doteky. A myslete na to, že tyto centimetry čtvereční oceňují kvalitu, nikoli kvantitu - pokud ji na nich budete dráždit příliš dlouho, citlivá nervová zakončení vyvolají bolest.

3. Zadeček
Ano, je to pravda. Může se chvíli zdráhat, ale neodolá. Ženy zbožňují, když jim ho jemně masírujete nebo ho pevně držíte. Nemluvě o těch, kterým nevadí, když je sem-tam po něm při sexuálních hrách poplácáte.

4. Zátylek
Jen na to místo dýchněte a žena se kolem vás obtočí jako liána. Když potom přidáte rty a jazyk, bude mít husí kůži po celém těle. Velmi užitečné mohou být vaše ruce. Zvedněte jí vlasy a během láskání ji za vlasy zatáhněte, což si ona přeloží jako vaši nezkrotnou touhu. Pokud si to neumíte celkem představit, doporučujeme jeden díl jakékoli telenovely. Tam se sice dále nedostanou, ale tyto triky znají dokonale.

5. Uši
Pokud si tento tip nespletete z šíleným olizováním jejích ušních lalůčků, může vás zařadit mezi nejlepší milence. Uši jsou totiž velmi citlivé a jsou dostupné i ve chvíli, kdy ještě není přesvědčena, zda s vámi chce spát. Některé ženy mají rády, když se jim na ucho fouká, ale jsou i takové, které to absolutně odrazuje. Čím určitě nic nezkazíte, je šeptání. Buď něžné, nebo divoké. Když do něj vložíte potřebnou dávku vášně, omámí ji to jako opium. Uvidíte.

6. Chodidla
Když jim budete věnovat pozornost, dostane se pozornosti i vám. Některé ženyají rády, když jim cumláte palce a když jim masírujete ostatní prsty. Toho, že je to bude ze začátku lehtat, si nevšímejte, jen trošku přidá na intenzitě doteků.

7. Zápěstí
Může vás to šokovat, dokonce to může šokovat i vaši partnerku, protože mnohé ani netuší, co v nich líbání na zápěstí vyvolává. Někteří muži si na tom postavili "kariéru". Vyzkoušejte to nejdříve nenápadně v rámci předehry a když uvidíte reakci, vzrušujte ji cíleně.

8. Prsa
Jistě, v tomto případě se nekoná žádné překvapení. Soustřeďte se a pohyby provádějte pomalu. Jen tak to zabere. Nebuďte unáhlený a dávejte pozor na bolest. Čím vzrušenejší je žena, tím jsou bradavky citlivější.

9. Klitoris
Klitoris je jediné místo na ženském těle, jehož funkcí je přinášet rozkoš. Zkušení milenci vědí, že první sex je o tom, aby si těla k sobě privoněli, tak si své nejlepší kousky klidně nechte v rezervě. A co se týká toho nekonečně omýlání G-bodu ... Nehledejte ho. Pokud opravdu existuje, vy nemusíte být ten, kdo ho poprvé objeví.

10. Rty
Hlavně nad tím příliš nepremýšlejte i po deseti minutách urputného zápolení vašich úst a jazyků dejte jasně najevo, že vás to baví, naplňuje a více nepotřebujete a dejte si záležet.

Nezapomeňte na to, že každá žena je jiná a každá má ráda něco trochu jiného. Užijte i to.