Její sestra si na studia přivydělávala prostitucí tak jako tisíce jiných Američanek, dvaadvacetiletá Natalie Dylan se ale rozhodla, že na to půjde od lesa a finance na vzdělání získá dražbou své počestnosti. Za královské právo být prvním sexuálním partnerem jí po měsících aukce nabídl neznámý muž už neuvěřitelných 3,7 milionu dolarů, což je v přepočtu téměř 80 milionů korun.


Dívka začala s dražbou loni v září a její příběh oběhl záhy světová média. Kaliforňanka ze San Diega tvrdí, že ačkoli původní nabídky se týkaly stovek tisíc dolarů, po mediálním ohlasu se rychle vyšplhaly až k milionovým částkám.

"Mezi nimi jsou podivíni, muži, kteří velmi podrobně popisují přesně to, co by se mnou chtěli dělat, i spousta milých žádostí od zámožných byznysmenů," tvrdí Natalie.

Absolventka bakalářského stupně ženských studí na University of California však otevřela problematiku, která není v USA či Británii nijak vzácná, přesto stále tabuizovaná. Studia na univerzitách jsou velmi drahá a je naprosto běžné, že si studentky i studenti na ně vydělávají právě prostitucí. Dylan o rok starší sestra Avia prý tak činí celou dobu svého vysokoškolského vzdělávání.

"Přilákala jsem nějaké muže, kteří zcela jasně hledají přítelkyni, ale já se snažím dát jasně najevo, že to bude pouze akce na jednu noc. Je mi jasné, že mě za to spousta lidí odsoudí, protože je to takové tabu, ale já sama s tím problém nemám… Myslím, že já i ta osoba, se kterou to udělám, budeme z toho kontraktu oba profitovat… Ale je naprosto šokující, že chce někdo zaplatit tolik peněz za něčí panenství," citoval Dylan britský Daily Telegraph.