Podle německého magazínu Bild zadávají do internetového vyhledávače Google slovo sex nejčastěji lidé z Pákistánu, Egypta a Vietnamu. Na světě proběhne až sto dvacet milionů sexuálních styků denně, přičemž průměrný Evropan věnuje této činnosti celkově pět měsíců života. Průměrná délka evropského penisu je v klidu 7,3 cm do délky a 3,1 cm do šířky, při vzrušení 15,4 a 4,1 cm.

EVROPA
ITÁLIE ● Italové mají nejraději sex v autě. ● Až šestaosmdesát procent Italů tvrdí, že při sexu dosáhnou orgasmu. V tomto směru jsou na tom nejhůře Číňané, podaří se to jen jedenačtyřiceti procentům.

NĚMECKO ● Němci jsou nejhorší milenci, v posteli myslí jen na své potěšení.

FRANCIE ● Francouzi se 137x do roka zeptají: „Nechcete se se mnou vyspat?“

ŘECKO ● V této zemi mají lidé sex v průměru 164x do roka. ● Řekové dosáhli celosvětového prvenství v počtu intimních aférek na pracovišti, potom následují Holanďané a Španělé.

VELKÁ BRITÁNIE
● Až 82 procent Britů považuje sex za nejlepší aktivitu pro zhubnutí. ● Nejčastější zranění při sexu je tady poškrábané koleno od koberce.

RAKOUSKO ● V žádné jiné zemi se nepraktikuje orální sex v takovém množství. ● Rakušané jsou zodpovědní, ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi tady největší procento (66 %) používá kondom jako ochranu před AIDS (spolu s Kypřany).

ŠVÝCARSKO ● Podle magazínu Blick si Švýcaři nejvíc oblíbili polohu zezadu.

DÁNSKO ● Dánští vědci zjistili, že ženy, které byly v těhotenství obzvlášť aktivní, měly menší problémy při porodu. ŠPANĚLSKO ● Až 52 procent Španělek dosahuje při sexu orgasmu, ženy v Hongkongu jej dosahují v 8 procentech.

RUSKO ● Dvaasedmdesát procent oslovených Rusů si chuť na sex vyvolává za pomoci pornočasopisů.

ČESKO ● První rande Češi mají ve věku kolem patnáctého roku. ● První pohlavní styk mají mezi sedmnáctým a osmnáctým rokem. ● Muži mají 8–9 sexuálních partnerek za život, ženy 5–6 partnerů. ● Milují se asi 2x týdně, předehra trvá mezi patnácti a osmnácti minutami, rovněž tak samotný pohlavní styk.

SLOVENSKO ● Slováci mají sex asi 143x za rok, to je o 40 sexuálních zážitků víc, než světový průměr. ● Délka pohlavního styku Slováků je 17 minut – o minutu méně než celosvětový průměr. ● První sex mají v 17 letech. ● Až třicet procent dotázaných tvrdilo, že mělo nechráněný styk s neznámým člověkem. ● Švédskou trojku vyzkoušelo 11 % dotázaných, 22 % přiznalo přivazování k posteli či milování v masce.

AMERIKA
● Nejdelší sex na světě mají Brazilci – v průměru 30 minut, následují USA s 28, Kanada s 23 a Velká Británie s jednadvaceti minutami.
● Až 70 procent Američanů přiznalo, že už mělo sex na toaletě.
● Existuje dokonce i Den orgasmu. Každý rok 9. května oslavují lidé v brazilském provinčním městě Esperantina oficiální sexuální svátek.
● Téměř všechny dotazované studentky na univerzitě v Texasu potvrdily, že pro jejich uspokojení je mnohem důležitější šířka penisu než jeho délka.
● 28 % Američanek mělo milostnou aféru s nadřízeným, 7 % s podřízeným.
● Podle nedávné americké studie stoupá u žen chuť na milování v době menstruace až o čtvrtinu.
● Sanky Panky – to je název profesionálních prostitutů, kteří se vyskytují v Dominikánské republice.

AFRIKA
● Afričanky zažívají sex jako první na světě – ve věku patnácti let. Naopak až po dvacítce se do sexuálních dobrodružství pouštějí ženy z Egypta, Kazachstánu, Itálie, Thajska, Ekvádoru a Filipín. A muži? Okolo šestnáctého roku si sex poprvé vyzkoušejí chlapci z Keni, Peru, Zambie, Brazílie, Islandu a Portugalska, jako poslední skončili překvapivě Italové.

ASIE
● Nejrychlejší sex na světě mají Thajci. Skončí za pouhých deset minut. Za nimi následují Rusové s dvanácti minutami.

AUSTRÁLIE
● Na tomto kontinentu se prodá nejvíce vibrátorů na světě.
● Australská studie potvrdila, že ženy dosahují v lesbickém sexu orgasmu mnohem častěji, než když se milují s muži.