Pak ho křivě obvinila ze sexuálního obtěžování, teď mu zaplatí v odškodném 62 500 liber – v přepočtu tedy něco kolem dvou milionů korun.

Sedmačtyřicetiletý člen letištní ochranky z londýnského Heathrow tvrdí, že mu Chilton zničila život i kariéru. Když si ho totiž vzala na mušku, nepřestala s nemístnými poznámkami a sexuálními narážkami tak dlouho, až to odnesl psychicky a zhroutil se. Teď je Allwyn Rondeau v domácím psychiatrickém léčení a získá odškodné. Kvůli spolupracovnici se odstěhoval z britské metropole do jihoanglického hrabství Devon, kde o něj doma pečuje jeho partner Bernard Shearman.

„Jsem potěšen výsledkem, ale peníze nebyly to, co je pro mě důležité. Byla to spravedlnost, kterou jsem chtěl vymoci na Chiltonové a vedení kvůli tomu, čím jsem musel projít poslední dva roky. Jsem šťastný, ale zároveň naštvaný, protože vím, že jí je to jedno. Získala podporu firmy. My jsme přišli o dům a museli se odstěhovat úplně jinam,“ uvedl po rozsudku Rondeau.

Spolu s Chilton pracovali pro bezpečnostní agenturu G4S zajišťující ochranu Terminálů 1 a 4 na letišti Heathrow. Při jednom incidentu údajně žalovaná přinutila svého kolegu, aby jí dal ruku na prsa a pak si z něj dělala legraci, že neumí uspokojit ženu, protože je homosexuál. Příště na něj vystrčila obnažená prsa a vysmívala se mu, že stejně neví, co s nimi.

Rondeauovi v práci přezdívali všichni „prdelka“, ale přesto urážky snášel. Nakonec nepodal stížnost on, nýbrž Chilton. Dokonce ho udala s tím, že jí přes trenýrky ukazoval ztopořený penis. Po vyšetřování to bylo vyvráceno jako křivé obvinění. Přesto ji firma nepropustila.