Pokud se toho člověku nedostává, může podobné milostné dovádění skončit fiaskem jako v případě ruského páru, který se pustil do polohy Indrani. Nakonec je museli od sebe dostávat lékaři a zahanbený pár utíkal z nemocnice jako zajíci.

Pozice Indrani spočívá v tom, že si partnerka lehne na záda a nohy přitáhne k ňadrům. Muž si klekne za ni a v mírném předklonu do ní vnikne. Přitom se opírá o ruce před svými koleny. Žena mu své holeně umístí do podpaží. Rukama ho drží buď za stehna, nebo pokud je dostatečně pružná, obejme mu hýždě.

Přesně tuto pozici zkoušel pětašedesátiletý Rus a se svou o pět let mladší partnerkou. Jenže jakmile žena vyvrcholila, dostala tak silnou vaginální křeč, že muže už nemohla pustit. Ani po několika hodinách se situace nezlepšila a nakonec museli zasáhnout lékaři z přivolané záchranky.

„Nedokázali jsme si pomoct a museli se smát. Ti dva milenci, a nebyli nijak mladí, byli v neskutečně složité poloze!“ přiznal člen lékařského týmu ze záchranky.

„Museli jsme spěchat, protože penis toho muže začal vážně otékat. Přizvali jsme nejlepší chirurgy, ale nakonec se tomu muži podařilo nějak dostat ven! Vzal do zaječích a utekl z nemocnice jako zajíc a nechal v nemocnici svou manželku,“ uvedl lékař z Moskvy.