Sourozenci rozjeli v Británii tzv. Fusion revoluci a chtějí dopřát Spojenému království levnou latexovou ochranu. Navíc jsou kondomy vhodné údajně i pro vegany, neboť jsou, na rozdíl od ostatních značek, vyrobeny pouze z rostlin a neobsahují kravský kasein.

Většina kondomů po celém světě se sice vyrábí také z latexu rostlinného původu, ale přidává se do nich při výrobě kravský kasein, mléčná bílkovina, která by mohla veganům vadit. Ti totiž nepijí ani mléko a nekonzumují mléčné výrobky. A proto teď navíc krabičky kondomů Fusion budou obsahovat i logo Britské asociace veganů.

„Vegetariáni a vegani nemusejí vůbec tušit, že je ve většině kondomů kasein z mléka. Kondomy Fusion chtějí pomoci této skupině podnikat bezpečný a dobře informovaný sex. Nová čísla ukazují, že zase přibývá těhotenství nezletilých. Věříme, že ochrana musí být mnohem dostupnější, aby se tento trend změnil, proto budou kondomy Fusion v módních buticích, obchodních domech, obchodech se zdravou výživou a také v drogeriích,“ tvrdí Shandip Shah.

Kondomy Fusion
Autor: Famous


Balíček Fusion obsahuje 3 kondomy a stojí v Británii 1,99 libry - asi 59 korun.