Pomoc! Má dívka předstírá orgasmus!

Pája2: Vážený pane doktore, přeji hodně zdaru. Nedávno jsem se dočetl, že víc než šedesát procent žen při souloži předstírá orgasmus. Vyděsilo mě to. Doposud jsem měl s mou přítelkyní kromě hezkého vztahu také kvalitní sexuální život… Nyní jsem hrozně nejistý. Moje přítelkyni vždy při souloži dosáhne orgasmu. Teď mi stále běhá hlavou: co když to předstírá. Dá se to podle vás nějak poznat?

Doktor Zvíře: Nepoznáš nic. Ženská ti sehraje třeba deset orgasmů zavečer, ještě si přitom v duchu nakoupí. Jediná šance, jak ji toho zbavit, je dát jí moje telefonní číslo.

Sestrička
Autor: Adamonline.sk

Trable s předkožkou
Honza:
Ahoj doktore. Mám problém s tím že při erekci stáhnu předkožku jen těsně pod žalud a dál to jde jen těžko. Má to nějaký vliv na sex ppř. co s tím???
Doktor Zvíře: A kam až bys ji chtěl přetáhnout? Přes hlavu?

Jak se zlepšit pusou?
Klára:
Ahoj, tomu mému trvá strašně dlouho, když mu to dělám pusou. Baví mě to, ale když se dlouho nic neděje, už nemůžu. Mám pocit, že se snad nikdy neudělá. Možná to nedělám dobře a dost mě to trápí. Ptala jsem se ho, ale říká, že je to v pohodě. Myslím, že mě jen nechce urazit. Je nějaká urychlovací technika, nebo rada, která mi pomůže zlepšit se? Děkuji. Hodně to pro mě znamená.

Doktor Zvíře: Méně je někdy více, úplně postačí, když mu ho jen vezmeš do pusy a děláš pohyb jako by si papala banán, ale dovnitř a ven. Pomož si rukou, vynech zuby (to je důležité!) a zbytečně silně necucej (jako malé čerpadlo). Neboj se olízat mu varlátka! Nebo si důkladně prostuduj nějaký naučný film pro dospělé, kde profesionální tety takto okusují ty banány.