Sex s nádechem rizika, prozrazení a skandálu je prostě vzrušující! Anebo je jen pohodlná postel v momentě vzpplanutí vášně nedostupná...

Není to moc pohodlné, řadicí páka překáží, klakson občas zatroubí v nevhodnou chvíli, sedačky se špatně sklápí, polohy se obtížně střídají. A přesto – nebo možná i proto – má čtvrtina našinců osobně vyzkoušeno, jak chutná sex v autě. To s milováním ve vlaku, autobusu nebo letadle má praxi jen necelých 6 procent Čechů.

 

335233:gallery:true:true

Vášeň na toaletách
Neuvěřitelné množství mužů i žen už ale souložilo na veřejných toaletých. V exkluzivním průzkumu pro Blesk každý šestý dotázaný přiznal, že s tím má zkušenost. Zdá se vám to překvapivé? Návštěvníci mnohých hudebních kllubů a diskoték po každé noci barvitě líčí, co všechno se na toaletách zase dělo... Průzkum odhalil, že tuto zkušenost má 25 procent teenagerů do 18 let! Ještě se divíte, proč jsou na mnohých toaletách automaty na kondomy?
A zatímco o »WC sex« projevují zájem hlavně teenageři, sex v práci je doménou milovníků mezi 45 až 59 lety! A 25 procent z nich se už někdy místo práce věnovalo sexu!

Erotika na party

Až za sexem v práci následuje v žebříčku oblíbenosti erotika na oslavách a různých party. Vyzkoušelo si to už 15 % chlapů a 11 % českých žen. Zatímco 14 procent Čechů se základním vzděláním takovou zkušenost má, vysokoškoláci dávají přednost parkům, lesům, kempům nebo koupalištím. Jim tedy právě teď začíná sezona.