Přestože původně očekávala, že za své panenství dostane kolem padesáti tisíc eur, byla spokojená. Vítězem se stal 45letý italský podnikatel, který Alinu pozval do Benátek, aby z ní v nejromantičtějším městě světa udělal ženu.

„Doufala jsem, že to bude milý muž, jako ve filmu Pretty Woman. Na letišti mě čekal usměvavý muž. Dal mi čokoládové bonbóny a řekl ‚Vítej v Benátkách‘. Rozhodně nevypadal na 45 let, ale o mnoho mladší. Byl pěkně oblečený, měl tmavé vlasy, zelené oči a milý úsměv,“ svěřila se Alina magazínu Closer.

Předtím než se společně odebrali do pětihvězdičkového hotelu, si udělali procházku městem. Alina, která chce peníze z dražby použít na financování svého vysokoškolského studia, se svěřila i s těmi nejmenšími detaily.

„Líbali jsme se, potom jsme se navzájem svlékli. Ještě nikdy předtím jsem to nedělala, takže jsem byla nervózní. Položil mě na postel a líbal po celém těle. Potom jsme se milovali. Přitahoval mě, takže jsem si to užívala, i když to trochu bolelo,“ popsala svou první noc s mužem Alina.

„Sex jsme měli jen jednou, potom jsme usnuli. Ráno jsme spolu posnídali a já si pak vzala tabletku ‚po‘. Řekl mi, že by mě znovu rád viděl. Já jsem souhlasila,“ řekla osmnáctiletá Alina, která podstoupila nechráněný sex s vítězem dražby jen pod tou podmínkou, když jí předloží doklad o lékařském vyšetření, že netrpí žádnou pohlavně přenosnou chorobou. Ona naopak vítězi dražby musela předložit doklad o tom, že je panna.

Zdá se, že příběh osmnáctileté Rumunky Aliny bude mít skutečně podobně šťastný konec jako ve filmu Pretty Woman. Těší se totiž na další setkání se svým italským milencem a s úsměvem dodává: „Příště už si platit nenechám.“