Pánové, ženy vám dnes poradí, jak tomu milostnému zajiskření trochu napomoci...

Za jakých okolností se vaše šance zvyšují?

344286:gallery:true:true

LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

33,8 % českých žen je ochotno jít s mužem do postele hned na první schůzce! Ale ty krásky mají jednu podmínku – musí se do vás okamžitě zamilovat! Zní to možná jako něco, co nemůžete vůbec ovlivnit, ale opak je pravdou. Zkušený svůdník dokáže, aby se do něj zamilovala každá a stačí mu tři věci – dokonalé gentlemanské vystupování, bezchybná řeč těla a umění naslouchat. Zaměří-li se navíc na ženy mezi 20–35 lety, má vyhráno!

MUSÍM BÝT SVOBODNÁ

33 % žen je svolných nezávazně se pomilovat, když jsou svobodné. Jak to ale poznat? Kolegyni v práci si nenápadně prověřte přes jinou kolegyni. Svobodnou ženu v baru poznáte jednoduše. Bude se mnohem více než zadaná rozhlížet, mapovat případné objekty zájmu a její řeč těla bude také mnohem uvolněnější. Svobodné ženy více vyhledávají oční kontakt se svými mužskými protějšky, proto se nebojte zaútočit například i v autobuse.

MUSÍM BÝT TROCHU OPILÁ

Ve spojení s alkoholem se vaše šance na "jednorázovku" ještě dramaticky zvyšují, přikývne vám dalších 27,2 % žen. Někteří muži mají dokonce vyzkoušené zaručené kombinace nápojů, kterým podlehne každá. Například oblíbený ženský drink Sex on the beach, už při jeho objednávání můžete nahodit konverzační udičku. Jediné úskalí spočívá v tom, když míru podávaného alkoholu překročíte. Pak již žena nebude schopna ničeho a zůstane vám navíc "na krku".

MUSÍM BÝT NESPOKOJENÁ

21,9 % podléhá v okamžiku, kdy to skřípe ve vztahu s partnerem. Narazíte-li na nějakou takovou, nabídněte jí rámě k vyplakání se. Naslouchejte, pokyvujte hlavou a hlavně neusněte. Nenabízejte jí ihned celého sebe na výměnu, zůstaňte v pozici chápavé kamarádky. Nakonec jen přidejte, že je mladá, krásná, absolutně úžasná a nestojí za to, aby se trápila. Stoprocentně ji máte v hrsti!

JEDNORÁZOVKY MĚ BAVÍ

4,9 % moderních žen si užívají "single" života a příliš neřeší, s kým sobotní večer zakončí. Rády se baví, proto největší počet těchto dračic najdete v barech a na diskotékách. Pozor, samy jsou zkušené svůdnice a vy musíte opravdu zaujmout. Oslňte něčím nečekaným, nabídněte něco, co ještě zaručeně neměla či neviděla. Pozvěte ji na horolezeckou stěnu a u toho vyprávějte, jak jste sám a jediný vystoupal na Mount Everest. Každá jde oblbnout!

MUSÍM DOSTAT ODMĚNU

Pro nejzoufalejší zbývá ještě jedna skupina – 2,4 % žen očekává za sex peníze, 1,1 % nějakou odměnu. Určitě i ve vaší práci se skrývají takové, které by chtěly povýšit. Vybrané oběti proto naznačte, že nejste tichošlápek a máte své kontakty, které rád protislužbou vyměníte. Nebo co třeba nenápadný příslib nějakého luxusního dárku? Nezabere-li nic, pak zbývá nevěstinec, místo, kde se vám sexu na jednu noc dostane s absolutní jistotou...

Test: Jste připraveni na letní flirt?